reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża bliźniacza

Margaret - mówisz ze dziś się czujesz rewelacyjnie -a mnie dziś tak kolana bola ze nie wiem jak się ruszać :(

reklama
Ewka kilka dni to raczej nie wchodzi w gre pani doktor z neonatologi powiedziala ze realistyczny termin wyjscia moze bedzie w 37 tyg.wiec jakies ok 5 tyg w szpitalu mam nadzieje ze beda duze i silne i zostana w szpitalu tylko jakis czas kontrolnie.dzieki Wam dziewczyny.

Koki trzymam kciuki za bezpieczne rozwiązanie [emoji4]

eiktkw7i1lgslap3.png

Wiesz koki - 5 tyg to takie ogólne stwierdzenie - a wszystko zależy od maluszków - dlatego życzę Ci by były duże i silne :) i by szybko osiągnęły 2 kg - bo to ponoć taka granicą od której wypuszczają do domu

Kalinka77 jutro bede miala aktualna wage ostatnio mialy po 1.5kg ewka111 tez tak myslalam o tych 2kg i pytalam lekarza to odpowiedzial ze wypuszczali juz dzieciaczki ponizej 2 kg chodzi o to aby same oddychaly jadly pily nie tracily oddechu wiec mam nadzieje ze moje dziewczyny beda silne i szybko wrocimy do domu

A ja dziś przegielam z lataniem - przedszkole, zakupy w Lidl, obiad dla 8 osób, zakupy kwiatów na taras, i jeszcze jazda na trening z młodą. .. . Nóg nie czuje.... głupia ja... mam nadzieje tylko ze nic się nie będzie działo... choć na całe szczęście póki co to spokojnie.... ale jutro wstaje tylko po to co trzeba - w sensie siku i jedzenie ;) mam opiekę do młodego wiec naprawdę nic nie robie!!!

reklama
Witam dziewczyny :)jestem tu nowa :).Jestem w ciazy jednokosmowkowej dwuowodniowej 12 tydz dzisiaj zaczynamy :).Czy ktoras z przyszlych mam tez jest w takiej ciazy??.pozdrawiam

Do góry