reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża bliźniacza

Ewka, no czas najwyższy trochę zwolnić :p
He he no czas :/ kiedyś będę odpoczywać, dziś od rana tylko szybkie zakupy, potem przyjechała położna, upieklam ciasto :p obiad, a popołudniu musze jechać kupić prezent na komunie do bratanicy, by moja mama jak jutro pojedzie to go wzięła bo juz nie pojadę na komunie bo to ponad 120 km. Ale jutro na pewno odpoczne :p

reklama
Witaj sognio !

Tak jest tu ktoś z taką samą ciąża. Na pewno dziewczyny się odzywa wiec wymienicie informacje [emoji4]

eiktkw7i1lgslap3.png

Cześć sognio! Ja też jestem w takiej ciąży ;) Jak się czujesz?
Witam,ogólnie dobrze.Trochę mdłości męczą no ale cóż takie uroki bycia w ciąży...Na pierwszym usg stwierdzono jednokosmówkowe i jednoowodniowe.Byłam przerażona .Naczytałam się tyle w necie róznych historii ze sie załamałam.Teraz jednak sa dwie owodnie i samopoczucie dużo lepsze.Zdaję sobie jednak sprawe ze moze byc różnie... :)A jak ty się czujesz ?:)

Witaj sognio, gratulacje! Mdłości powinny niedługo przejść- u mnie ok.14 tygodnia jak ręką odjął, za to później zaczną się inne ciążowe "atrakcje", których oczywiście życzę Ci jak najmniej :biggrin2:

Mamadla2 coś wcześnie dziś na nogach:wink: też nie mogę spać- dziś pobudka była przed 5.00.

reklama
Sogno, ze mną mdłości obeszły się delikatnie i nie wymiotowalam w ogóle, tylko mi niedobrze było. Za to w drugim trymestrze czułam się zazwyczaj rewelacyjnie, poza jakimiś drobnymi epizodami, więc głowa do góry, już niedługo Ci zostało do tego momentu. U mnie z kolei "rozczarowanie" w drugą stronę, bo na początku obstawiali 2 kosmowki, dopiero na genetycznych wyraźnie było widać, że jest jedna.

Do góry