reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

My dalej się wahamy jedno jest łatwo wymyślić ale dwa na raz dla bliźniaków to już schody :p hehe
Jak na razie wszyscy utrzymują wersję że będzie 2 chłopców ale ja mam jeszcze nadzieję :p Jest Kilka opcji
Filip i Marcel
Filip i Jan
Franciszek i Jakub
faworyci mojej mamy to Jaś i Staś
a jeśli jednak będzie dziewczynka to chyba Łucja
jak mi się nie odmieni jeszcze :p

reklama
Usunęłam niechcący swoją poprzednią wiadomość :) Ostatnio jestem strasznie zapominalska i roztargniona w ciąży ;) Jak męża przekonam to będzie Daniel i Dominik bo od początku tak chciałam

To prawda gorzej jest wymyślić imiona dla bliźniąt. Naszym typem już od dawna był Kacper ale drugiego imienia dla chłopca nie mieliśmy bo jak ja jakieś wybrałam to mężowi się nie podobało no i odwrotnie tak samo. Na szczęście ma być parka to problem się rozwiązał. Gdyby jednak Karolinie wyrósł siusiak to chciałabym dac na imię Marcin ale mąż nigdy się nie zgodzi bo Marcin ma na imię mój dobry kolega o którego mój mąż jest bardzo zazdrosny.

Kachna troche mam malo czasu na zagladanie tu ale wrazie co chętnie podpowiem :) U nas też było ciężko z imieniem bo mielismy zaplanowane jakby byl chłopiec lub dziewczynka. A tu psikus bliźniaki :) jakby byla parka to bylby Piotruś i Paulinka a tak jest Piotruś i Adaś wybrany dopiero po porodzie :)

My to cwany jesteśmy zrobiliśmy sobie pierwsze i drugie od razu i dostaniemy 500 zł. W zeszłym tygodniu też facet w sklepie z farbami zapytał mi się co urodzę bo kupowałam białą farbę i nie mógł rozszyfrować i pytał mi się, które dziecko dostanie to 500 zł to mu powiedziała, że t które urodzi się drugie ; )

reklama
Haha mój tata póki nie wiedział że będą bliźniaki to się nabijał że nie dostanę a jak mu chwilę później powiedzieliśmy o bliźniakach to ja się śmiałam że jednak się załapię :p a mama 3 dni dochodziła do siebie bo myślała ze zdjęcia podmieniłam hehe

Do góry