reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Też to zauważyłam i jak napisałaś jakie duże są już maluchy to pomyślałam o moich :)
Tak pierwsza i od razu dubeltowa ;)

reklama
Ale fajnie sie watek rozkrecil. Jak ja bylam w ciazy tak tu pusto było a potrzebowalam z kims pogadac. Mialam tyle pytan i niewiadomych. Moi chlopcy maja juz 14tyg to tez moja pierwsza ciąża i jestem mega w nich zakochana kazdego dnia. Bycie matka blizniat to wielki dar i naprawdę nie jest tak trudno jakby sie moglo wydawać :) powodzenia dziewczyny! :)

Sylka87 ty jako doświadczona mama bliźniąt będziesz nam szlak przecierac i rady dawać.

Mi dzisiaj pani w sklepie dała Rabat na wiosenne buty bo zapytała się co urodze a ja jej, że bliźnięta a ona się ucieszyła i powiedziała, że też też jest matką bliźniąt i mam koniecznie przyjechać się pochwalić jak urodze. Myślę, że będziemy atrakcją na ulicach jak wyjedziemy wózkami :) :)

Ja mam połówkowe usg w poniedziałek 15go. 3 majcie dziewczynki kciuki :) a z niektórymi z Was widzę, że jestem na podobnym etapie ciąży :) Obyśmy jak najdłużej chodziły takie grube i zarazem piękne:) O płci wiedziałam już w 1wszym dniu 13go tygodnia i cały czas się sprawdza :) Będzie dwóch chłopców. Cieszę się bo mam już prawie 2 letnia córcię i kobietki mnie nie zdominują :)

Ja jeszcze nie robiłam ale lekarka mi kazała zrobić między 24 a 28 tygodniem. Wybieram się zrobić za tydzień w sobotę.

Myślałam żeby zrobić przy okazji badań w poniedziałek ale to 22 tydz będzie żeby nie kłuć się po kilka razy ale skoro po 24 to jeszcze mam czas :)

reklama
Do góry