reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Też to zauważyłam i jak napisałaś jakie duże są już maluchy to pomyślałam o moich :)
Tak pierwsza i od razu dubeltowa ;)

reklama
Ale fajnie sie watek rozkrecil. Jak ja bylam w ciazy tak tu pusto było a potrzebowalam z kims pogadac. Mialam tyle pytan i niewiadomych. Moi chlopcy maja juz 14tyg to tez moja pierwsza ciąża i jestem mega w nich zakochana kazdego dnia. Bycie matka blizniat to wielki dar i naprawdę nie jest tak trudno jakby sie moglo wydawać :) powodzenia dziewczyny! :)

Sylka87 ty jako doświadczona mama bliźniąt będziesz nam szlak przecierac i rady dawać.

Mi dzisiaj pani w sklepie dała Rabat na wiosenne buty bo zapytała się co urodze a ja jej, że bliźnięta a ona się ucieszyła i powiedziała, że też też jest matką bliźniąt i mam koniecznie przyjechać się pochwalić jak urodze. Myślę, że będziemy atrakcją na ulicach jak wyjedziemy wózkami :) :)

Ja mam połówkowe usg w poniedziałek 15go. 3 majcie dziewczynki kciuki :) a z niektórymi z Was widzę, że jestem na podobnym etapie ciąży :) Obyśmy jak najdłużej chodziły takie grube i zarazem piękne:) O płci wiedziałam już w 1wszym dniu 13go tygodnia i cały czas się sprawdza :) Będzie dwóch chłopców. Cieszę się bo mam już prawie 2 letnia córcię i kobietki mnie nie zdominują :)

Ja jeszcze nie robiłam ale lekarka mi kazała zrobić między 24 a 28 tygodniem. Wybieram się zrobić za tydzień w sobotę.

Myślałam żeby zrobić przy okazji badań w poniedziałek ale to 22 tydz będzie żeby nie kłuć się po kilka razy ale skoro po 24 to jeszcze mam czas :)

reklama
Do góry