reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
No my jutro mamy usg w szpitalu Medicover. Liczę, że panny utyja ;) chociaż brzuch mam jak w ciąży pojedynczej...wszyscy się dziwią...a jutro mam urodziny, więc będę świętować bezalkoholowo :)

Ja mam niestety brzuch spory jak z Julką w 9 miesiącu, ale dziś się dowiedziałam ze wód plodowych mam sporo jak norma jest od 3 do 10 to ja mam 7 wiec nie dziwota ze wyglądam jak otwarty parasol na szczudlach :-)

Nojo fajnie że z dziewczynami ok
Madziawse7 ładna kwota za usg, a ja myślałam że dałam dużo-250zł :-)
Ja już też mam duży brzuch. Na wczasach kobieta powiedziała że to 8 m-c :-D

INESKA, tak córcia w domku od poniedziałku :)
Urwanie głowy z nią i stres niemiłosierny. Wczoraj już w szpitalu na nowo byliśmy bo mała cały wtorek wymiotowała mlekiem. Ale już jest lepiej.

Często łapiemy bezdechy, nawet gdy noszę ją na ręku :(
Dokupiliśmy wiéc drugi monitor oddechu do pieluszki i małą ulokowaliśmy w kołysce w naszej sypialni :)

W poniedziałek znów mamy kontrolę w szpitalu, wtedy też spotkam się z rehabilitantką i ustalimy co dalej. To tak w dużym skrócie co u nas :)

A u Ciebie jak? Wiadomo coś o terminie CC?

Uaktualniłam tabelkę ----->
https://www.babyboom.pl/forum/mamus...-dubeltowych-ciezarowek-d-71395/#post10809654

Nowe mamusie bardzo proszę o info na priv z datą porodu i płcią :) To Was również podopisuję inaczej niestety nie daje rady wszystkiego zapamietać i Was nadganiać bo czasu brak :(

Ostatnia edycja:
A_nka cieszę sie, ze Ola w domu, mam nadzieje, ze z każdym dniem będzie tylko lepiej!:)
Ja leżę w szpitalu, chociaż nie wiem w jakim celu, bo lekarze twierdza, ze jestem okazem zdrowia:) No, ale moj lekarz stwierdził, ze to dla mojego i dzieci bezpieczeństwa, gdyby cos zaczęło sie dziać. Cc wyznaczyli mi na środę 20.08, wiec juz odliczam dni :)
Podali mi tez sterydy na płuca, miałam dylemat czy je brac, ale w koncu sie zgodziłam...

reklama
Do góry