reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Gosia u mnie tez na sali jest 5 osób! Odwiedzę Cie któregoś dnia:)
Dziewczyny mam pytanie- czy jest sens podawania sterydow na płuca w 37 tc? Dzisiaj sie dowiedziałam na obchodzie, ze w czwartek i piątek podadzą mi sterydy i "mam dojrzewac do porodu" cokolwiek to znaczy...

Dagos zaczynam miec podobne odczucia jak Ty, jeżeli chodzi o pobyt w szpitalu. Nie mogą mi zrobic usg, bo nie ma nikogo w pracowni od niedzieli !! Nie ma żadnej decyzji co do mojego porodu, "jestem na obserwacji", ale oprócz ktg nic więcej nie robią, wiec równie dobrze mogłabym sobie leżeć w domu i zgłaszać się na ktg... Paranoja

no wlasnie, ineska to jakas paranoja. a jak bienkowska?
kurde darunia ja lezalam od 35tyg wedkug szpitala a mi nie dali sterydow, i w sumie dobrze bo przeciez dostali 10punktow

reklama
Binkowska- rzeczywiście specyficzna, nic mi ciekawego nie powiedziała, a na info, ze jestem od ab, powiedziała "no oczywiście":)
Jak jej powiedziałam, ze dzisiaj miałam miec usg, to stwierdziła "moze tak, a moze nie". Na info, ze prof. Jakiel kazał podać w czwartek i piątek sterydy, powiedziała "po co?" I tyle :)

Do góry