reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Ja dzisiaj po wizycie prawie pełna optymizmu. Dziewczynki waza 1150g i 1050g, przepływy w porządku, wszystko inne tez. Ułożyły się główkowo i tu uwaga : mam wskazania do sn.... ale podobno to ordynatorka ma decydujący głos i lekarz prowadzący niewiele ma do gadania, więc mam nadzieje ze będzie jednak cc. No i już za tydzień mam iść na sterydy. Potem co tydz na ktg i wizytę. Jak ten czas leci...

reklama
ineska to cale szczescie ze zaraz stuknie 37tc. bo codzienne takie odzywki nie wprowadzaja w dobry nastroj.
nojo super wiadomosci. zdrowo rosnijcie :-)

Hej, no to i ja melduje się po wizycie. Dziś dla odmiany byłam prywatnie w poradni usg na Agatowej i musze przyznać ze czuje ze badali mnie fachowcy. Jeszcze w życiu nikt tak długo i dokładnie mnie nie badał. Dziewczynki rosną zdrowo, jest nadal różnica w wielkościach ale podobno wszystko w normie bo mają nierówne łożyska. Maja 1060 i Hania 870. Przepływy rewelacja, łożysko wysoko na tylnej ścianie, szyjka długa i zamknięta. Kolejny raz potwierdzono ze poród przez cc z uwagi na takie rozwiązanie w poprzedniej ciąży. Fajne jest też to ze dokumentację z dzisiejszego usg dostałam w 2 egzemplarzach dla każdej dziewczynki oddzielnie i tyle zdjęć ze hoho w tym przepiękne zdjęcia ich twarzyczek w 3D. Jestem bardzo szczęśliwa, oby tak dalej.

reklama
Do góry