reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Ja dzisiaj po wizycie prawie pełna optymizmu. Dziewczynki waza 1150g i 1050g, przepływy w porządku, wszystko inne tez. Ułożyły się główkowo i tu uwaga : mam wskazania do sn.... ale podobno to ordynatorka ma decydujący głos i lekarz prowadzący niewiele ma do gadania, więc mam nadzieje ze będzie jednak cc. No i już za tydzień mam iść na sterydy. Potem co tydz na ktg i wizytę. Jak ten czas leci...

reklama
ineska to cale szczescie ze zaraz stuknie 37tc. bo codzienne takie odzywki nie wprowadzaja w dobry nastroj.
nojo super wiadomosci. zdrowo rosnijcie :-)

Hej, no to i ja melduje się po wizycie. Dziś dla odmiany byłam prywatnie w poradni usg na Agatowej i musze przyznać ze czuje ze badali mnie fachowcy. Jeszcze w życiu nikt tak długo i dokładnie mnie nie badał. Dziewczynki rosną zdrowo, jest nadal różnica w wielkościach ale podobno wszystko w normie bo mają nierówne łożyska. Maja 1060 i Hania 870. Przepływy rewelacja, łożysko wysoko na tylnej ścianie, szyjka długa i zamknięta. Kolejny raz potwierdzono ze poród przez cc z uwagi na takie rozwiązanie w poprzedniej ciąży. Fajne jest też to ze dokumentację z dzisiejszego usg dostałam w 2 egzemplarzach dla każdej dziewczynki oddzielnie i tyle zdjęć ze hoho w tym przepiękne zdjęcia ich twarzyczek w 3D. Jestem bardzo szczęśliwa, oby tak dalej.

reklama
Do góry