Ja dzisiaj po wizycie prawie pełna optymizmu. Dziewczynki waza 1150g i 1050g, przepływy w porządku, wszystko inne tez. Ułożyły się główkowo i tu uwaga : mam wskazania do sn.... ale podobno to ordynatorka ma decydujący głos i lekarz prowadzący niewiele ma do gadania, więc mam nadzieje ze będzie jednak cc. No i już za tydzień mam iść na sterydy. Potem co tydz na ktg i wizytę. Jak ten czas leci...
reklama
Ineska1984
Fanka BB :)
Nojo super, że dziewczynki ładnie rosną
U mnie też ułożenie główkowe, ale ja nawet nie biorę pod uwagę sn..:/
U mnie też ułożenie główkowe, ale ja nawet nie biorę pod uwagę sn..:/
madziawse7
Hej, no to i ja melduje się po wizycie. Dziś dla odmiany byłam prywatnie w poradni usg na Agatowej i musze przyznać ze czuje ze badali mnie fachowcy. Jeszcze w życiu nikt tak długo i dokładnie mnie nie badał. Dziewczynki rosną zdrowo, jest nadal różnica w wielkościach ale podobno wszystko w normie bo mają nierówne łożyska. Maja 1060 i Hania 870. Przepływy rewelacja, łożysko wysoko na tylnej ścianie, szyjka długa i zamknięta. Kolejny raz potwierdzono ze poród przez cc z uwagi na takie rozwiązanie w poprzedniej ciąży. Fajne jest też to ze dokumentację z dzisiejszego usg dostałam w 2 egzemplarzach dla każdej dziewczynki oddzielnie i tyle zdjęć ze hoho w tym przepiękne zdjęcia ich twarzyczek w 3D. Jestem bardzo szczęśliwa, oby tak dalej.
madziawse7
350 ehh
madziawse7
Ale powiem Wam ze wiem za co zapłaciłam, serio, poza tym wszystkie pieniądze idą na fundacje wiec nie było mi tak bardzo żal kasy.
madziawse7
Ale ze z NFZ to kurcze dziwne bo jak chciałam zwolnienie i receptę to usłyszałam ze nie maja podpisanej umowy
reklama
Podziel się: