aga3004
Fanka BB :)
Ineska pewnie weź sobie inne rzeczy niż koszula. Ja miałam dresy na patologi. Potem miałam koszulę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ineska tylko zabierz internet ze soba :-) zebys na biezaco pisala
no i wez sobie jakies inne ciuchy niz tylko koszule, ja chodzilam w leginsach czasami a tak to w materialowych spodenkach za kolano. a jedna z kolezanek nawet codziennie oko sobie malowala zeby uprzyjemnic sobie pobyt :-) pozatym jak maz przyjezdzal chodzilismy na dwor, albo do sklepu. zawsze ktos dzwonil jak polozne cos chcialy
ja mialam w 37i3 tylko ze po awanturze po przeciez sie nie zanosilo na nic. ale jesli ab ma byc na miejscu to mysle ze max do 20 juz bedziesz miala swoje szkraby:-) no chyba ze sama zaczniesz rodzic wczesniej hehe
p.s. a ab mi nie sprawdzal miejsc w szpitalu i jak pojechalam to nie bylo ale ze to ab to mnie wzieli;/