reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
ineska tylko zabierz internet ze soba :-) zebys na biezaco pisala;)
no i wez sobie jakies inne ciuchy niz tylko koszule, ja chodzilam w leginsach czasami a tak to w materialowych spodenkach za kolano. a jedna z kolezanek nawet codziennie oko sobie malowala zeby uprzyjemnic sobie pobyt :-) pozatym jak maz przyjezdzal chodzilismy na dwor, albo do sklepu. zawsze ktos dzwonil jak polozne cos chcialy
ja mialam w 37i3 tylko ze po awanturze po przeciez sie nie zanosilo na nic. ale jesli ab ma byc na miejscu to mysle ze max do 20 juz bedziesz miala swoje szkraby:-) no chyba ze sama zaczniesz rodzic wczesniej hehe
p.s. a ab mi nie sprawdzal miejsc w szpitalu i jak pojechalam to nie bylo ale ze to ab to mnie wzieli;/

Dzięki Dagos za odp:) Super, że można mieć "normalne" ciuchy, bo jakoś nie przepadam za koszulami nocnymi :-D Internet już spakowałam, zastanawiam się tylko czy zabrać laptopa czy tablet...ale na pewno będę codziennie pisała!
Ab na początku też chciał, żebym od razu przyjechała dzisiaj o 15, ale później powiedział, że jest na dyżurze, więc żebym najpierw zadzwoniła. Ja nawet skierowania do szpitala nie mam:-) Ciekawe czy ja też nie będę musiała zrobić awantury...:-D

A jak u Ciebie? Już się ogarnęłaś z dzieciaczkami? Wiesz wszystko co i jak? Grzeczne są:)?
U mnie to tez pierwsze, więc na razie to nawet nie wiem, jak kąpiel wygląda i zmiana pieluchy, ale jakoś jeszcze o tym nie myślę;-)

Dziewczyny, które rodziły/rodzą w orlowskim, czy mogę Was prosić o kontakt do dr ab? Proszę, ale na prywatną wiadomość. Dziękuję

Dziewczyny to ja melduje sie juz ze szpitala, dostałam "apartament" i na razie jestem niestety sama na sali:) Ale podobno jest pełnia i jest mnóstwo rodzących, wiec jestem na 3 pietrze. Pisalyscie kiedyś, ze na którymś pietrze jest lepiej- na 3 czy 4?
Ogólnie to wszyscy zdziwieni, ze jestem w szpitalu, skoro nic mi nie jest..:)

Czesc dziewczyny! U mnie d nad rsanem rozegrala sie szybka i niespodziewana akcja! Ok1 zaczely mi odchodzic wody!pojechalam do orlowskiego i o 7 urodzila sie Ala i Maciek!dlstali 9 i 10 pkt,ale sa na oddziale dla wczesniakocze nie dokonca wyrabiaja:/ mamy zstac onnk 2tyg w szpiNapisze wiecej pozniej,bo jeszcze mnie ta operacja otepia:/ ziecz

GOSIA - duzo zdrowia dla dzieciaczkow! I szybkiego powrotu do domu.
To typowe dla ciaz bliźniaczych - te szybkie akcje.
Mi wody odeszły w 33t6d, mojej kumpeli w 33t4d.

reklama
Do góry