reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Gosia gratuluje kochana!! Na ktorym pietrze leżysz, bo ja tez jestem od dzisiaj w Szpitalu Orłowskiego, jak sie lepiej poczujesz, to daj znac, odwiedzę Cie:)
Ojej to rzeczywiście u Ciebie błyskawiczna akcja, ale słyszałam od lekarzy, ze dzisiaj jest pełnia i maja tyle niespodziewanych porodów, ze miejsca zaczyna brakować!

reklama
gosia, gratuluje i niech zdrowo nabieraja sil :-) i czekamy na zdj :-) :-)
oo ineska ciesz sie ze na 3pietrze, panie sa naprawde fajne :-) a kto cie przyjal i jaki masz tydz ciazy na karcie wg szpitala? i w jakiej jestes sali? zycze ci jak najkrotszego pobytu. jak bedziesz sie nudzila mozemy cie z mezem odwiedzic, bedzie pretekst zeby siostra zajela sie dziecmi;)
no a ogolnie jak z moimi dziecmi napisze jutro bo dzis jestem padnieta, spotkalismy sie ze znajomymi z roczna coreczka, nigdy jej nie widzialam zaplakanej zawsze usmiechnieta. ale oni troche taka patologia.....ja duzo sobie zarzucam jako matka, np ze smoczki sterylizuje raz, daw na tydzien a oni z tekstem ze wyparzyla butelke jeden raz, drugi, trzeci.....a butelka 8lat. pozwolili malutkiej zjesc ciastko z ziemi w parku ;( lizala butelke od piwa ;( tak sie spieszyli do wyjscia z domunze nie zabrali jej bucikow...

oo ineska ciesz sie ze na 3pietrze, panie sa naprawde fajne :-) a kto cie przyjal i jaki masz tydz ciazy na karcie wg szpitala? i w jakiej jestes sali? zycze ci jak najkrotszego pobytu. jak bedziesz sie nudzila mozemy cie z mezem odwiedzic, bedzie pretekst zeby siostra zajela sie dziecmi;)

Tak, na razie panie są miłe, ab dzisiaj miał dyżur, wiec odwiedził mnie dwa razy i ogólnie to na razie jest sympatycznie. Moj mąż siedział u mnie do 21.30, nawet nikt go nie wyprosił:)
Przyjęła mnie jakaś młoda lekarka, nie pamietam nazwiska, ale w karcie wpisała mi taki tydzien ciazy jak jest, czyli 36+2. Moze jutro na obchodzie dowiem sie kiedy termin cc, bo ma byc ordynator. Jestem w sali 324, na razie sama:) Troche tu gorąco, ale mąż przywiózł mi wentylator i jest znośnie.. Dagos zapraszam, jesli chcesz odwiedzić szpital:))

Ineska trzymaj się dzielnie bo może ta pełnia i na Ciebie zadziała[/QUOTE]

Madzia mam nadzieje, ze wytrzymam do 37 tc, wiec niech lepiej pełnia na mnie nie działa :))

ineska, tak marze o odwiedzeniu szpitala, ze juz miesiac sie wybieram do orlowskiego po dokument bo musza mi wystawic.
to u cb zapowiada sie krotki i bezproblemowy pobyt i swietnie :-) wszyscy juz czekamy na twoje maluszki

Dagos rozumiem Cię:) tez mnie nie ciągnie do szpitali haha
Moze wyznacza mi jakiś termin dzisiaj na obchodzie, mam taka nadzieje :)
W szpitalu nie da rady sie wyspać- o 23.30 mierzenie tętna dzieci, 6.00 ja śpię, a tu położna stoi nade mną z termometrem, 6.15 przyszła kolejna mierzyć tętno i za chwile jak przysnęłam, to wpada ksiądz i pyta czy chce komunie...haha

reklama
Do góry