reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Cat4- u mnie też tak jest, od samego początku bardziej czuję ruchy córeczki z prawej strony, a synek z lewej porusza się tak raz na jakiś czas. Lekarz mnie uspokoił i powiedział, że są tak ułożone i żebym się nie martwiła.

reklama
ja z ruchami i sklerozą mam dokładnie tak samo.
od poczatku jedna dzidzia rusza sie bardziej, nawet na usg to widac, ale podobno wszystko ok, takie charaktery:) Mi samej wydaje sie ze mam w brzuchu tylko jedno.

Czekam na usg na Starynkiewicza, jakie dziś kolejki...i na usg i do lekarza...żałuję, że nie zabrałam nic do jedzenia...już padamy z głodu.

Hej dziewczyny które są na zwolnieniu lekarskim mialyscie może kontrole z zus-u? Bo do mnie wpadli juz dwa razy i mnie nie zastali....przyszło pismo ze mam złożyć wyjaśnienia i dowody na to gdzie w tym czasie byłam :what: chyba żart jakiś albo co? Napisalam tym pajacom ze mam na zwolnieniu ze mogę chodzić i zalecenia od lekarza żeby spacerować i nie widzę powodu aby im się tłumaczyć i udowadniać :mad: nie wiem czy dobrze zrobilam ale to chore jakieś że niby mam 9 m-cy w domu siedzieć? :what:

reklama
Do góry