Ja szczerze mowiac chetnie przestalabym karmic piersia zeby moc troche wyjsc z domu, miec czas dla siebie, ale mialabym wyrzuty sumienia a rodzina zabilaby mnie wzrokiem.
A co rodzina ma do twoich piersi? To tylko twoja decyzja i nikogo innego!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja szczerze mowiac chetnie przestalabym karmic piersia zeby moc troche wyjsc z domu, miec czas dla siebie, ale mialabym wyrzuty sumienia a rodzina zabilaby mnie wzrokiem.
Cześć Dziewczyny! Rzeczywiście z dnia na dzień coraz ciszej u nas na wątku, albo jest nas mniej albo macie wakacje..
Ja mogę trochę ponarzekać, bo jest coraz trudniej- po pierwsze upały daja się strasznie we znaki, już nie wiem gdzie mam uciekać, żeby było trochę chłodniej. Po drugie ciężko spać i siedzieć w wygodnej pozycji. W nocy już nie wiem jak się ułożyć, żeby zasnąć, bo mam wrażenie, że wszystko mnie boli, a jak śpię na lewym boku, to boję się, że gniotę moje dzieci...
Mam pytanie do Dziewczyn, które już rodziły- jak długo po porodzie obkurczała Wam się macica? Po ilu dniach/ tygodniach brzuch wraca do jakiś "normalniejszych" wymiarów? Pytam tak z ciekawości
Miłego dnia Wam życzę!! i piszcie coś, razem jakoś łatwiej to wszystko przeżyć!!
Cześć dziewczyny cicho się zrobiło... Myślałam, że jak tu zajrzę bedzie co czytać. Upał daje trochę w kość, nie? Najchętniej nic bym nie robiła, ale dzieci mają wakacje i trzeba nad nimi troche latać. Do tego przeprowadzka, mam nadzieję, że do konca lipca nam się uda. Dzisiaj miałam krzywa cukrową, alez to paskudne blleee. Zauważyłyście, że ma miejsce swoista epidemia ciąż bliźniaczych? ciągle spotykam albo swiezo upieczone mamy bliźniąt, albo kobiety w ciazy mnogiej. Wola Boska, czy nafaszerowane hormonami jedenie??