reklama
aga3004
Fanka BB :)
Madison że z dziećmi coraz lepiej. Przybierają na wadze itd.
Ja ostatnio też zaczęłam się stresować tym co czytalam- przedwczesny poród bo gg się nie boje- ale stwierdziłam że nie ma sensu. Będzie co ma być i dam radę :-)
Ja ostatnio też zaczęłam się stresować tym co czytalam- przedwczesny poród bo gg się nie boje- ale stwierdziłam że nie ma sensu. Będzie co ma być i dam radę :-)
Ineska1984
Madison duzo zdrówka dla dziewczynek!!! a dla Ciebie duzo uśmiechu i samych pięknych dni z coreczkami!
Jak będziecie w domu, to pokaz nam zdjecia swoich księżniczek
Jak będziecie w domu, to pokaz nam zdjecia swoich księżniczek
rurka
hej!!!!!!!!! mam na imię Anka....
Wczoraj na USG mój lekarz wypatrzył dwa pęcherzyki ciążowe...!!!!!....Pomimo jakiegoś dziwnego przeczucia, które towarzyszy mi od jakiegoś czasu.....że na bank będę miała bliźnięta.... nadal nie mogę w to uwierzyć!!!!! Ogarnęło mnie przerażenie!!!!!! Jak ja sobie poradzę???? Póki co reaguję histerycznym śmiechem (rodzinka myśli ze to z radości).... szok szok szok.... ale w sumie jakaś nieopisana radość gdzieś bardzoooo głęboko!!!
To bardzo wczesna ciąża... lekarz powiedział, że wszystko się może zdarzyć jeszcze.... i za 3 tyg sprawdzimy czy są te 2 pęcherzyki czy jednak jeden..... jjak ja wytrzymam 3 tygodnie???
Przepraszam, że tak się rozpisałam.....
annte... my się chyba znamy... tylko nie pamietam z jakiego wątku....
Pozdrawiam
Wczoraj na USG mój lekarz wypatrzył dwa pęcherzyki ciążowe...!!!!!....Pomimo jakiegoś dziwnego przeczucia, które towarzyszy mi od jakiegoś czasu.....że na bank będę miała bliźnięta.... nadal nie mogę w to uwierzyć!!!!! Ogarnęło mnie przerażenie!!!!!! Jak ja sobie poradzę???? Póki co reaguję histerycznym śmiechem (rodzinka myśli ze to z radości).... szok szok szok.... ale w sumie jakaś nieopisana radość gdzieś bardzoooo głęboko!!!
To bardzo wczesna ciąża... lekarz powiedział, że wszystko się może zdarzyć jeszcze.... i za 3 tyg sprawdzimy czy są te 2 pęcherzyki czy jednak jeden..... jjak ja wytrzymam 3 tygodnie???
Przepraszam, że tak się rozpisałam.....
annte... my się chyba znamy... tylko nie pamietam z jakiego wątku....
Pozdrawiam
santini
, gratuluje, dzieci mają ładną wagę, ja urodziłam w końcówce 36 tc , planowo i moje corcie niewiele większe bo w dniu urodzenia miały 2 kg i 2,2. Wróciliśmy do domu we wtorek, ale już wieczorem znów trafiłam na oddział. Jedna z nich źle zareagowala na mleko, dostała skurczu jelit. Od wczoraj jesteśmy w komplecie, czuję się mega zmęczona ale i bardzo bardzo szczęśliwa.
Załączniki
Ostatnia edycja:
aga3004
Rurka gratulacje. Życzę aby było jak najlepiej.
Santini cieszę się ze już jesteście razem w domku:-)
Santini cieszę się ze już jesteście razem w domku:-)
reklama
Podziel się: