reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Madison że z dziećmi coraz lepiej. Przybierają na wadze itd.
Ja ostatnio też zaczęłam się stresować tym co czytalam- przedwczesny poród bo gg się nie boje- ale stwierdziłam że nie ma sensu. Będzie co ma być i dam radę :-)

Madison duzo zdrówka dla dziewczynek!!!:) a dla Ciebie duzo uśmiechu i samych pięknych dni z coreczkami!
Jak będziecie w domu, to pokaz nam zdjecia swoich księżniczek :)

hej!!!!!!!!! mam na imię Anka....

Wczoraj na USG mój lekarz wypatrzył dwa pęcherzyki ciążowe...!!!!!:szok::szok::szok:....Pomimo jakiegoś dziwnego przeczucia, które towarzyszy mi od jakiegoś czasu.....że na bank będę miała bliźnięta.... nadal nie mogę w to uwierzyć!!!!! Ogarnęło mnie przerażenie!!!!!! Jak ja sobie poradzę???? Póki co reaguję histerycznym śmiechem (rodzinka myśli ze to z radości).... szok szok szok.... ale w sumie jakaś nieopisana radość gdzieś bardzoooo głęboko!!!
To bardzo wczesna ciąża... lekarz powiedział, że wszystko się może zdarzyć jeszcze.... i za 3 tyg sprawdzimy czy są te 2 pęcherzyki czy jednak jeden..... jjak ja wytrzymam 3 tygodnie???

Przepraszam, że tak się rozpisałam.....

annte... my się chyba znamy... tylko nie pamietam z jakiego wątku....

Pozdrawiam :happy2:

Rurka, gratuluję! Oby wszystko było jak najlepiej. Mi mimo półmetku przerażenie nie ustapilo wręcz przeciwnie ;) a znamy się chyba ze staraczek po poronieniu?

haha a już miałam nadzieję, że to przerażenie da się w miarę szybko okiełznać :-D:-D:-D

możliwe że z ciąży po poronieniu chociaż ja raczej na staraniach po straconej ciąży siedze.... ale jakoś ciebie zapamiętałam...:happy2:

, gratuluje, dzieci mają ładną wagę, ja urodziłam w końcówce 36 tc , planowo i moje corcie niewiele większe bo w dniu urodzenia miały 2 kg i 2,2. Wróciliśmy do domu we wtorek, ale już wieczorem znów trafiłam na oddział. Jedna z nich źle zareagowala na mleko, dostała skurczu jelit. Od wczoraj jesteśmy w komplecie, czuję się mega zmęczona ale i bardzo bardzo szczęśliwa.

Załączniki

• P_20140712_072043.jpg
    P_20140712_072043.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 78
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry