reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
anulfka gratulacje, ja tez was podczytuje od dawna i jak skoncze zaleglosci u was to w koncu zawitam na stale u was :-) no ale tak ogolnie to ciesze sie ze masz juz swoje ,nie takie kruszyny ;), przy sobie, gratulacje :-) :-) :-)
ja mam jampera duo wlasnie, nie mam zastrzerzen poza tym ze nie miesci sie w windzie w centrum handlowym ;/ juz nie wspominajac o innych drzwiach sw zwyklych sklepach

mało sie udzielam ostatnio, ae czytam cały czas. U mnie remont w nowym mieszkanku w toku, az mi sie cos robi jak mysle ile to kosztuje.... ZA 30 min mam USG, moze dowiem sie plci maluszków.

Witam nie wiem kto sie zajmuje teraz tabelka ale prosze o sciagniecie mnie z niej bo u mnie nie bedzie szczesliwego finalu trzymam kciuki za was wszytskie

mama290- współczuję, bardzo mi przykro,
Anka - jak Twoje malenstwa?
Anielka- pewnie stawilas się już w szpitalu.
Ja byłam dzisiaj na wizycie, wszystko ok, malutkie ważą ok 2.100, szyjka 3,6 cm, ale mimo wszystko dostałam profilaktycznie skierowanie do szpitala , więc jutro mam sie zgłosić, jeśli badania potwierdza, że wszystko w porządku to wyjde w piątek i wrócę na cc, jeśli nie tfu tfu to pozostanę do terminu. Oby sprawdziła się pierwsza wersja. Pozdrawiam i trzymam kciuki za Was wszystkie.

Santini zaraz właśnie będziemy jechać do szpitala. Obie panny są już na cpapie ważą powyżej kg (po szpitalu napiszę dokładnie ile).

Wczoraj pierwszy raz mogłam je przytulić i tego dnia nie zapomnę nigdy. W końcu poczułam się jajk ich mama.

Dziś Lena ma kolejną konsultację kardiologa dowiemy się czy ten przewód się zamknął.

A tak to wiadomo problemy dnia codziennego :)
Wczoraj zwróciliśmy BJ państwo w sklepie poszli nam na rękę i wzieliśmy w zamian tfk twinner, którego nie odebrali jacyś rodzice. Zreszta na nic innego by nie wymienili niestety.
Ale jako, że ten ma duże gondole i normalne spacerówki to się zdecydowaliśmy bo inaczej trzeba by sprzedać nowy wózek na all.

Ża!uję tylko fotelików bo tu nie mieliśmy wyboru i mamy be safe izi sleep z bazą isofix.

reklama
mama290- bardzo mi przykro, trzymaj się;/
a_nka- właśnie miałam o to samo zapytać, co edytka- czemu zwróciliście BJ, bo ja właśnie mam zamiar go kupić:) Coś z nim nie tak?

Do góry