reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Mąż kupił mi ten laktator lovi prolactis zobaczymy jak się sprawdzi.

Na poniedziałek mamy/ma dowieźć pokarm.
Moje lwiątka miały robione usg główki narazie wylewów brak, to badanie czeka je jeszcze nie raz ale na dziś możemy się cieszyć. Wszystko może się zdarzyć wiadomo bo długa droga przed nami. Jescze nie raz pewnie będę płakać ale teraz nie mam takiego zamiaru.

reklama
Anka- gratuluje i nie martw sie na zapas! Wszystko będzie dobrze, fakt faktem Ty dość ciężką mialas ciążę, ciągle szpitale, krwawienia itp. Także ciesz się ze i tak do 26 tc dotrwalas:)
Teraz ważne aby malenstwa mialy dobra opiekę i zobaczysz, wyjdą szybko i będą takie duże jak u anulfki:)
Trzy mam kciuki za Twoje mleko- sciagaj i pij!
I za panienki!:)

Bylam dzis na konsultacji u pani doktor z kliniki z Poznania. Nie musze w poniedzialek stawiac sie do szpitala. Dostalam tabletki i mam sprawdzic w czwartek czy cos sie poprawilo. Jezeli nie to w piatek szpital. Ogolnie sprawdzila tez przeplywy i wszystko jest ok. Szyjka niestety skrocila sie do 18 mm, ale na szczescie rozwarcia brak.

A wiec kochana wczoraj w nocy o 01:07 urodził sie Nataniel 1900 g i o 1:14 Gracjan 1740g poród naturalny trwało wszystko 15 min ;) oboje oddychaja samodzielnie ale sa w inkubatorach.buziaki

Aneczka - gratuluję, myślałam o Tobie, mialas skurcze i identyczny termin jak ja. Dużo zdrowka życzę Tobie i malenstwom, niech teraz ładnie przybierają na wadze, a Ty odpoczywaj, nabieraj sił... pozdrawiam gorąco.

reklama
Do góry