reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Dziekuje bardzo :) właśnie ściągam mleczko dla chlopcow jest tego nie wiele ale mam nadzieje ze z dnia na dzień będzie lepiej ;) trzymajcie sie cieplutko :*

Anka modlę się za dzieciaki, wierzę że są silne i za nim się obejrzysz będziesz wracać z nimi do domu. Aneczka moje gratulacje, który to tydzień? Cieszę się ze chłopcy silni. Ja byłam w czwartek na usg. Lekarka już mnie nastraszyła TTTS i IUGR. Małe mają 13% różnicy. Martwię się dziewczyny i modlę o to by dziewczynki umiały się dzielić.

Aneczka gratuluje! Ale szybko poszlo.. :)
cat4 bądź dobrej myśli-lepiej sie nie stresowac..ja 18.06 bede miala tez dokladne pomiary czy u nas nie ma TTS a bede wtedy w tym samym tyg co ty, myślmy pozytywnie!

Cat4 nie martw się na zapas. U mnie było 14% różnicy a po urodzeniu dziewczynki były prawie identyczne (2050g, 2075g). Co prawda u mnie ta różnica pojawiła sie ok 31 tc. Jak sie pytałam to powiedziano mi, że zaczynają obserwacje przy 15% różnicy, a 25% różnicy to łagodny TTTS. Ta różnica może wynikać z błędu pomiaru. Tak było u mnie, bo jedna córeczka była bardzo nisko, głowę miała w kanale rodnym i ni jak nie można było jej dobrze zmierzyć. Trzymam kciuki, żeby było dobrze:tak:.

Podczytuję Was od czasu do czasu, nie wiem czy powinnam pisać, ale Domi się tu udzielała więc myślę, że powinnyście wiedzieć. niestety wczoraj jej córeczka Mia dołączyła do grona aniołków
[*] Lily nadal walczy i my sierpniówki mocno wierzymy, że Mia będzie czuwała nad siostrzyczką i Lily da sobie świetnie radę

Pozdrawiam i gratuluję już mamusiom! za nierozpakowane trzymam kciuki

I ja trzymam za Lily kciuki &&&
Domi bądź silna dla swojej kruszynki.

Aneczka serdecznie Ci gratuluję jutro bądź pojutrze poprawię tabelke.

U mpnas stan Eleny jest bardzo ciężki podejrzewają infekcje bardzo proszę o modlitwy.

Wczoraj udało mi się 30ml mleka odciągnąć, a dziś 10ml.

Proszę o kciuki

reklama
Aneczka gratulacje domi wspolczuje:-(az sie ciezko na serduszku robi :-(Anka trzyma kciuki za male bedzie dobrze ja z chlopakami mialam iugr jeden przy urodzeniu mial 1250 a drugi 1450 wiec powalajacej roznicy nie bylo ttts nie mialam ale mialam zle przeplywy I zl przyczep pepwoiny a teraz mi sie rozlazlo spojenie wiec zaczynaja sie atrakcje jestem juz zmeczona :baffled:

Do góry