reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Dziekuje bardzo :) właśnie ściągam mleczko dla chlopcow jest tego nie wiele ale mam nadzieje ze z dnia na dzień będzie lepiej ;) trzymajcie sie cieplutko :*

Anka modlę się za dzieciaki, wierzę że są silne i za nim się obejrzysz będziesz wracać z nimi do domu. Aneczka moje gratulacje, który to tydzień? Cieszę się ze chłopcy silni. Ja byłam w czwartek na usg. Lekarka już mnie nastraszyła TTTS i IUGR. Małe mają 13% różnicy. Martwię się dziewczyny i modlę o to by dziewczynki umiały się dzielić.

Aneczka gratuluje! Ale szybko poszlo.. :)
cat4 bądź dobrej myśli-lepiej sie nie stresowac..ja 18.06 bede miala tez dokladne pomiary czy u nas nie ma TTS a bede wtedy w tym samym tyg co ty, myślmy pozytywnie!

Cat4 nie martw się na zapas. U mnie było 14% różnicy a po urodzeniu dziewczynki były prawie identyczne (2050g, 2075g). Co prawda u mnie ta różnica pojawiła sie ok 31 tc. Jak sie pytałam to powiedziano mi, że zaczynają obserwacje przy 15% różnicy, a 25% różnicy to łagodny TTTS. Ta różnica może wynikać z błędu pomiaru. Tak było u mnie, bo jedna córeczka była bardzo nisko, głowę miała w kanale rodnym i ni jak nie można było jej dobrze zmierzyć. Trzymam kciuki, żeby było dobrze:tak:.

Podczytuję Was od czasu do czasu, nie wiem czy powinnam pisać, ale Domi się tu udzielała więc myślę, że powinnyście wiedzieć. niestety wczoraj jej córeczka Mia dołączyła do grona aniołków
[*] Lily nadal walczy i my sierpniówki mocno wierzymy, że Mia będzie czuwała nad siostrzyczką i Lily da sobie świetnie radę

Pozdrawiam i gratuluję już mamusiom! za nierozpakowane trzymam kciuki

I ja trzymam za Lily kciuki &&&
Domi bądź silna dla swojej kruszynki.

Aneczka serdecznie Ci gratuluję jutro bądź pojutrze poprawię tabelke.

U mpnas stan Eleny jest bardzo ciężki podejrzewają infekcje bardzo proszę o modlitwy.

Wczoraj udało mi się 30ml mleka odciągnąć, a dziś 10ml.

Proszę o kciuki

reklama
Aneczka gratulacje domi wspolczuje:-(az sie ciezko na serduszku robi :-(Anka trzyma kciuki za male bedzie dobrze ja z chlopakami mialam iugr jeden przy urodzeniu mial 1250 a drugi 1450 wiec powalajacej roznicy nie bylo ttts nie mialam ale mialam zle przeplywy I zl przyczep pepwoiny a teraz mi sie rozlazlo spojenie wiec zaczynaja sie atrakcje jestem juz zmeczona :baffled:

Do góry