reklama
jutro mam to magiczne usg, ktore mam nadzieje prawde powie :-)
po wieczornym obchodzie jest szansa ze to w tym tyg, no jutro juz bym nie chciala bo musze sie nastawic psychicznie na bol
no zobaczymy, dermatolog musi zobaczyc moja wysypke bo juz swedzi mnie cale cialo, a zaczelo sie od lydek 3tyg temu. nawet cycki nie omija
a ja zeby sobie sie postresowac poszperalam w necie i postawilam diagnoze ze moze to byc spowpsowane ch. hashimoto ktora to mam do czego nuda szpitalna doprowadza mowie wam
po wieczornym obchodzie jest szansa ze to w tym tyg, no jutro juz bym nie chciala bo musze sie nastawic psychicznie na bol
no zobaczymy, dermatolog musi zobaczyc moja wysypke bo juz swedzi mnie cale cialo, a zaczelo sie od lydek 3tyg temu. nawet cycki nie omija
a ja zeby sobie sie postresowac poszperalam w necie i postawilam diagnoze ze moze to byc spowpsowane ch. hashimoto ktora to mam do czego nuda szpitalna doprowadza mowie wam
Wiem coś o tym ) normalnie też tak mam. Sama stawiam sobie w szpitalu diagnozy )
Jeszcze przed lekarzami wiem co mi jest
No ale tak właśnie wpływa na mózg ciężarnych szpital i nuda
Trzymam kciuki za jutrzejsze Usg byś faktycznie jeszcze w tym tygodniu skarby miała w ramionach
Jeszcze przed lekarzami wiem co mi jest
No ale tak właśnie wpływa na mózg ciężarnych szpital i nuda
Trzymam kciuki za jutrzejsze Usg byś faktycznie jeszcze w tym tygodniu skarby miała w ramionach
Ostatnia edycja:
darunia0712
Fanka BB :)
Edytka, trzymamy kciuki i czekamy na informacje :-)
edytka powodzenia, i czekamy na dobre wiesci :-)
jjka ja juz was od 2miesiecy podczytuje zeby poznacnte,at macierzynstwa :-)
sluchajcie dziewczyny mialam przed chwila badania palcami stazystki i moja szyjka nie ma 0,5 tylko 1cm. chyba urodze po wakacjach
jjka ja juz was od 2miesiecy podczytuje zeby poznacnte,at macierzynstwa :-)
sluchajcie dziewczyny mialam przed chwila badania palcami stazystki i moja szyjka nie ma 0,5 tylko 1cm. chyba urodze po wakacjach
reklama
Podziel się: