reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Darunia Ty coraz bliżej, a ja nadal 13 z terminem na 13-ego :D

Dagos, a ty jutro przytulisz maluszki czy raczej jeszcze nie?? :)

I swojej szyjki możesz mi użyczyć hihi bo moja jakś osłabiona :D

Ostatnia edycja:
reklama
jutro mam to magiczne usg, ktore mam nadzieje prawde powie :-)
po wieczornym obchodzie jest szansa ze to w tym tyg, no jutro juz bym nie chciala bo musze sie nastawic psychicznie na bol;)
no zobaczymy, dermatolog musi zobaczyc moja wysypke bo juz swedzi mnie cale cialo, a zaczelo sie od lydek 3tyg temu. nawet cycki nie omija;)
a ja zeby sobie sie postresowac poszperalam w necie i postawilam diagnoze ze moze to byc spowpsowane ch. hashimoto ktora to mam ;) do czego nuda szpitalna doprowadza mowie wam ;)

Wiem coś o tym :)) normalnie też tak mam. Sama stawiam sobie w szpitalu diagnozy :))

Jeszcze przed lekarzami wiem co mi jest ;)

No ale tak właśnie wpływa na mózg ciężarnych szpital i nuda ;)

Trzymam kciuki za jutrzejsze Usg byś faktycznie jeszcze w tym tygodniu skarby miała w ramionach :)

Ostatnia edycja:
edytka, dagos- powodzenia, wielka chwila juz nadchodzi:-)

Jak juz bedziecie po, to zapraszam na wątek o blizniakach-niemowlakach.

edytka powodzenia, i czekamy na dobre wiesci :-)
jjka ja juz was od 2miesiecy podczytuje zeby poznacnte,at macierzynstwa :-)

sluchajcie dziewczyny mialam przed chwila badania palcami stazystki i moja szyjka nie ma 0,5 tylko 1cm. chyba urodze po wakacjach ;)

Dagos nie kracz bo jeszcze faktycznie każą ci czekać na koniec sezonu ogórkowego :))

Edytka no to trzymam kciuki za ciebie i twoje dziewczyny. Jutro już pewnie będzesz trzymać małe w ramionach :)

reklama
Do góry