reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Ineska,muszę Ci powiedzieć, że jest na prawdę dobre. Bardzo szybko wzrosła mi hemoglobina po nim. Nie odczuwałam żadnych bólów brzucha czy zaparć. Lekarz kazał brać mi je przed jedzeniem. W pierwszej ciąży brałam sorbifer i nie dość, że zaparcia po nim były straszne to jeszcze przez całą ciążę nie mogłam wyjść z anemii. A teraz w ciągu 2,5 miesiąca pozbyłam się jej.

1.dagos27 maj 14
2.edytka8429 maj 14
3.Paulineczka24 czerwiec 14
4.darunia071211 lipiec 14
5.Gosia.8217 lipiec 14
6.santini
27 lipiec 14
7.Anielka2 sierpień 14
8.Madison13 sierpień 14
9.Majeczka8415 sierpień 14
10.Sarenka89
19 sierpień 14
11.Alicja323 wrzesień 14
12.Ineska19845 wrzesień 14
13.a_nka13 wrzesień 14
14.perelka060918 wrzesień 14
15.nojo30 październik 14
16.cat417 listopad 14
17.asia453220 listopad 14
18.aga300430 listopad 14
19.mama2904 grudzień 14
20.annte8 grudzień 14

Dagos, a Ciebie na kiedy przesunąć? :)

anka, chyba na grudzien ;) nie no zartuje. nic nie wiem jak narazie, oby jutro sie wyjasnilo, bo juzmrozwazam zmiane szpitala

Dagos co się będziesz pod koniec roku rozpakowywać, noce w święta zarywać, nie mieć czasu nawet na podrapanie się za przeproszeniem po tyłku lepiej na styczeń :)) nie mamy żadnej styczniówki jeszcze możesz być pierwsza hihi i jaka "dojrzała" :))

Trzymam za Was kciuki nieustannie :)

Czesc dziewczyny.
Bylam dzis na wizycie, na USG wszystko w porzadku, dzieci odpowiednio 3,3 i 3 kg. PO USG poszlam na rozmowe z lekarzem, wlasciwe to po termin cesarki bardziej bo dzieci nadal posladkowo, no i dal mi termin na 10 czerwca...na kolejna wizyte, w miedzy czasie zadnych KTG ani innych wizyt, oprocz standardowej u rodzinnego, ktory sprawdza mocz. Ja juz nie wiem co mam robic, nie mam juz sil :-:)-(

Paulineczka to jak rozumiem nadal jesteś bez termini CC?? 10 czerwca pewnie już powiedzą kiedy zobaczysz dzieciaczki, a i gratuluję tak pięknej wagi :)

reklama
No tak, nie mam nadal terminu. Ja myslalam, ze w przyszlym tygodniu bede miala CC, bo tak mowili nawet dzisiaj i nagle jak diabel z pudelka wyskoczyl jakis lekarz z terminem na wizyte :-(
Nie wiem po co mi dawali te sterydy 2 tygodnie temu :baffled:

A wage to ja to traktuje z przymruzenem oka, po doswiadczeniu z pierwszym gdzie sie pomylili o prawie 1 kg.

Ostatnia edycja:
Do góry