reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
ineska, nazwisko naszego lekarza dziala elektryzujaco na wszystkich, ciekawe kim on tutaj jest ze budzi taki respect....
zalecenia po obchodzie to 2xdziennie ktg i usg dopiero jutro;/
no i personel bardzo dowcipny, pozwolil sobie zazartowac ze przyszlam do nich wczoraj w 38tyg, a mamy 35, tak wiec sytuacja jest rozwojowa ;)

Dagos+ no to ryecyzwiscie "wesolo" u Ciebie :confused:
Edytka- czekam na relacje z niecierpliwoscia.

U mnie ok, nic mi sie nie chce. Jutro, jesli dzieci sie nie obrocily, dostane date cc, nie moge sie doczekac, dzisiaj mi sie nawet juz snily bobasy :tak:

ineska, nazwisko naszego lekarza dziala elektryzujaco na wszystkich, ciekawe kim on tutaj jest ze budzi taki respect....
zalecenia po obchodzie to 2xdziennie ktg i usg dopiero jutro;/
no i personel bardzo dowcipny, pozwolil sobie zazartowac ze przyszlam do nich wczoraj w 38tyg, a mamy 35, tak wiec sytuacja jest rozwojowa ;)

Dagos nie wiem kim on tam jest, ale jakiś czas temu, jak byłam na IP, w kolejce ok. 10 osób, a ja powiedziałam, że moim lekarzem prowadzącym jest dr Baran, to zostałam przyjęta bez kolejki w 5 minut :))) Albo wszyscy go tam lubią albo tam rządzi hahahha
No cóż mam nadzieję, że u Ciebie szybko się coś wyjaśni, żeby nie trzymali Cię w niepewności! A jak ogólnie szpital? Wszystko ok? Leżysz w 4-osobowej sali czy masz apartament ze względu na doktorka :)?:-D

Edytka- powodzenia jutro :) Jak już będziesz wiedziała, co u Ciebie postanowili, to daj nam znać, będziemy trzymały kciuki!!!
Paulineczka- u Ciebie też już blisko, trzymaj się i odliczaj dni :)

Hej ja już po wizycie Panny ważą 596g i 610g, płyn w normie, łożysko młode, przepływu super. Mam lekką anemię lekarka kazała brać żelazo.

Kolejna wizyta za trzy tygodnie, a potem w 30 tyg szpital na podanie sterydów.

Szyjka ma 25mm, pessar trzyma. Lekarka zadowolona więc i ja się cieszę :)

ineska, a moze ty jestes jakims vipem;)
jesli chodzi o warunki to szpital pozostawia wiele do zyczenia,zwlaszcza prysznic i toaleta, chociaz mi to w sumie nie przeszkadza, nawet az tak uwagi nie przywiazalam zeby to przezywac ;)
tak jak szlam korytarzem to sala najlepsza, 4osobowa ale 2lozka wolne, wiec jakby co wpadaj na wczasy, tylko prowiant swoj wez bo jedzenie jak w kazdym szpitalu;)
a opieka nie jest przereklamowana co chwile cos, serduszka jak bija sprawdzali dzis juz 2razy, o wszystko mozna zapytac, panie nie maja problemu jak cos potrzeba.
nie wiem jak jest na dalszym etapie bo ja jestem na patoligii

anka, no paniusie ladnie waza, dobrze ze po wizycie pozytywne nastawienie i nie musisz sie zamrtwiac :-)

reklama
Do góry