edytka84
Fanka BB :)
Witam dziewczyny, podczytuję Was ale nie mam czasu odpisać jestem zajęta przeprowadzką, w sobotę już się przenosimy a na razie pakowanie pakowanie i jeszcze raz pakowanie oraz przy okazji wyrzucanie zbędnych gratów Jutro mam usg 3d, jestem bardzo ciekawa co u moich dziewczynek słychać i czy nadal są dziewczynkami w przyszłym tygodniu będziemy robić sesję ciążową, póki jeszcze nie jestem ogromna oby pogoda dopisała; ja się czuję można powiedzieć coraz lepiej, tylko mam ból w kroczu i pachwinach przy chodzeniu, ale tak to nie mam co narzekać co do wózka to nie spodziewałam się że aż tyle się czeka, chcemy BJ City Mini Gt i w Polsce nie ma go, będzie dopiero pod koniec czerwca;/ i chyba nie pozostaje nic innego jak czekać, jak urodzę na początku czerwca to przez miesiąc będziemy wozić dziewczynki w pojedynczej gondolce, bo nie chce mi się już szukać innego wózka
madison mi się czasem też jeszcze zdarzają mdłości i raz na jakiś czas wymioty, najczęściej nie wiem od czego, ale zauważyłam że po sałatce cezara mi niedobrze (chyba ten sos) w pierwszej ciąży miałam mdłości od początku do 13 tyg a później 25 do końca co do karmienia to ja akurat miałam model który jadł co 3 godziny przez 15-20 minut (nie licząc nawału gdzie musiałam go karmić do godzinę żeby sobie ulżyć) i też utuczyłam dzieciaka w 6 tygodni 2 kg ale wiem że z 2 dzieci plus jeszcze synkiem na głowie może być różnie z tym karmieniem
molamennai ja nie pomogę, pierwsze słyszę, ale skoro lekarz tak mówi to pewnie tak jest że się wchłania
pozdrawiam wszystkie mamuśki, faktycznie coś ucichło ostatnio
madison mi się czasem też jeszcze zdarzają mdłości i raz na jakiś czas wymioty, najczęściej nie wiem od czego, ale zauważyłam że po sałatce cezara mi niedobrze (chyba ten sos) w pierwszej ciąży miałam mdłości od początku do 13 tyg a później 25 do końca co do karmienia to ja akurat miałam model który jadł co 3 godziny przez 15-20 minut (nie licząc nawału gdzie musiałam go karmić do godzinę żeby sobie ulżyć) i też utuczyłam dzieciaka w 6 tygodni 2 kg ale wiem że z 2 dzieci plus jeszcze synkiem na głowie może być różnie z tym karmieniem
molamennai ja nie pomogę, pierwsze słyszę, ale skoro lekarz tak mówi to pewnie tak jest że się wchłania
pozdrawiam wszystkie mamuśki, faktycznie coś ucichło ostatnio