Witam sie porannie i słonecznie:-) dziń zapowiada się super wieć i chumor mam super
Gratulacja dla rozpakowanych mamuś super ze juz tulicie swoje maleństwa
Anulfka zaciskam mocno kciuki za Wojtusia zeby jak najszybciej mu sie polepszyło
Co do kilogramów na plusie to ja mam 11kg od początku ciąży w pierwszej ciąży przytyłam 20kg więc ciągle mam jeszcze szanse
. Ja na tym etapie ciąży już nie dam rady kucnąć i o własnych siłach się podnieść a w pierwszej ciąży dopiero w 9 mc miała taki problem a jeszcze jak na złość wszystko mi z rąk leci co się da to podnosze stopą a co nie to leży i czeka az moja pomocna córcia przyjdzie i pomoże mamusi.
Edytko możesz mnie pokolorować na różowo bo u mnie w brzuszku dwie dziewczyny.
Fusun, Edytka nie jesteście same z tą dolegliwością mam to samo i już się obawiałam czy to aby nie cholestaza ale to nie swędzi tak zeby trzeba się było drapać tylko jest okropnie niemiłe ciągnięcie i musze poruszać nogami aby odpuściło ale się przejść. Najgorzej jest w nocy jak obudze się na siusiu i potem próbuje zasnąć jestem śpiąca jak diabli ale nogi tak mnie ciągną ze nie jestem w stanie usnąć i tak męczę się od 2 do 5 czasami a potem zasypiam a w ciągu dnia nic takiego się nie dzieje.
Odebrałam moje wyniki badań i nie sią super hemoglobina leci nanłeb na szyje teraz mam 10,8 a miesiąc temu 11,5 ale w moczu wystapiły ketony czy któras z was miała coś takiego? Ja mam dziś wizyte u lekarza na 19 to dpoytam jeszcze co to za dziadostwo się przyczepiło do mnie, no i oczywiście zobacze co u moich maluszków i jak szyjka daje rade.
Musze powoli się zabrać za kompletowanie wyprawki dla maluszków choc większość rzeczy mam po córce to wypadałoby chyba kupić im kilka mowych rzeczy. A powiedzcie mi czy planujecie od razu kupić dwa łózeczka czy zeby dzieci spały w jednym? ja narazie bede je trzymała w jednym łózeczku tak przynajmniej do pół roku.
Dobra zmykam troche popracować bo już z pracy dzwonią