reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Anulfka - jejku, zamiast lepiej to ciągle pod górkę. Biedny Wojtuś, ledwo przyszedł na świat a już tyle przeszedł. Trzeba jednak wierzyć, że będzie dobrze. Jakby tego było mało to jeszcze te Twoje komplikacje. Może za szybko Cię wypuścili z tego szpitala? Te długie podróże też rekonwalescencji pewnie nie służą.
Nie potrafię ani trochę wyobrazić sobie co czujesz. Trzymaj się jakoś!

reklama
Anulfka- trzymaj się!!! Bardzo współczuję i myśli pozytywne w kierunku maluszków cały czas przesyłam!!!

Anka- dobre wieści. Trzymam kciuki za badania i za wypis!!!

Ja mam na plusie 12kg i jestem w szoku bo od ok 6 lat moja waga sie nie zmieniala. Wcale duzo nie jem, niespecjalnie mam ochotę na cokolwiek, jedyne co to leże 3,5 miesiąca pewnie to ma wpływ!

Anulfka - współczuje Ci bardzo, ta huśtawka emocji musi byc wykonczajaca, trzymaj sie i dbaj o swoje zdrowie, musisz byc silna dla całej rodzinki teraz.
Chyba wszystkie znane mi historie wczesniakow to taki rollercoster, maluchy walczą bardzo, ale na pewno nie jest to ani proste ani szybkie. Niełatwy miały start, ale teraz maja max pomocy i wsparcia. A od cioc forumowych modlitwy i zacisniete kaciki.
Trzeba sie modlić, wierzyć w lekarzy i byc przy nich, zeby czuły wsparcie i Wasza miłość. Wierze, ze pozna wiosna wrócicie do domku, zdrowi i uśmiechnięci.
Trzymaj sie kochana, dzielna z Ciebie mamusia.

Anulfka, tak bardzo mi przykro. Wierzę, że Wojtuś przezwycięży kryzys. A jeszcze i do Ciebie się jakieś paskudztwo przyplątało. Za dużo na jedną osobę. Życzę Wam wytrwałości i zdrowia

Anulfka bardzo mi przykro:-(. Mam jednak nadzieję, że to chwilowy kryzys i codziennie będzie lepiej. Cały czas będę trzymać kciuki za Twoje maleństwa.
A_nka powodzenia na badaniach:tak:.

Chyba będę jedyna obecna tu ciężarówka która chce przytyc a nie może. Mój gin prorokuje ze organizm nie da rady. A ja w pierwszym trymestrze walczylam tylko zeby po wymiotach coś zjeść, teraz jest 2,5 kg na plusie ... Mało mało ...

Anulfka jestem z wami myślami cały czas, pozytywną energia płynie z całej polski.

Katherine ja też z niecierpliwością czekam na relacje :)

Anufka- strasznie mi przykro :-(Ale wierze, ze bedzie dobrze. Ty tez musisz w to wierzyc i nie poddawac watpliwosciom. Jestem z Wami caly czas.

Odstawilam witaminy ciazowe jakis miesiac temu, albo wiecej, bo mnie strasznie mdlilo i nie bralam innych. Teraz bylam w Polsce na urlopie i nakupowalam nowych. Po 4ch dniach brania nowych witamin znow kleska- odstawilam i jak reka odjal. Teraz po przylocie,od 3ch dni zaczelam brac Magne B6 i znowu mam dzisiaj mdlosci calutki dzien :-(Jedyne co biore caly czas to Kwas Foliowy. Zastanawiam sie czy to ok tak nic nie brac- co myslicie? Szukac dalej czegos innego czy zaostac z jedynie kwasem foliowym?

Anulfka- biedaczek z tego Wojtusia:/ ale to na pewno silny chlopak. Tyle juz przeszliscie na samym starcie- wierze ze i Tobie i malenstwom sie poorawi. Trzymam mocno kciuki!

Anka- super ze masz dobre wiesci, oby krwawienie ustalo i obys wyszla do domu, dbaj o siebie!

Julianna- czekam na wiesci z cc, oby wszystko poszlo wedlug planu.

Katherina- zazdroszcze Ci ze dzieciaczki masz juz ze soba! Ucaluj je!! :p odpoczywaj i regeneruj sie.

Domi- moze to i normalne ze glukoze robia w roznych terminach, ale na mnie w szpitalu sie spojrzeli dziwnie jak powiedzialam ze glukozy jeszcze nie mialam. Pewnie dlatego ze woleli by zebym miala te takie podstawowe badania juz za soba zeby miec pelen wglad w stan zdrowia.

A ja od wczoraj, przez cala noc meczylam sie z brzuchem... :/ jest mi mega ciezko, a na dodatek mialam takie jakby skurcze. Malo przyjemne. Ale dopiero 6 marca mam wizyte- wiec czekam.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam Porannie

1.Julianna26 luty 14
2.Misiarska5 marzec 14
3.Milla766 marzec 14
4.Kamilasze12 marzec 14
5.Maya1215 marzec 14
6.ter8119 marzec 14
7.Agniecha77716 kwiecień 14
8.Gabi00423 kwiecień 14
9.emilek8628 kwiecień 14 (4.05)
10.KasiaZG30 kwiecień 14
11.Kaśka902 maj 14
12.Rila3 maj 14 (11.04)
13.Nanka4 maj 14
14.Paulinka_uk7 maj 14
15.Nana7ma10 maj 14
16.KPe00715 maj 14
17.Adb715 maj 14
18.Iwizara20 maj
19.Monika_8324 maj 14
20.cannot25 maj 14
21.Dolores3231 maj 14
22.Liskaaa14 czerwiec 14
23.anula197816 czerwiec 14
24.Celina8618 czerwiec 14
25.Edytka8418 czerwiec 14
26.Paulineczka24 czerwiec 14
27.Dagos29 czerwiec 14
28.Fusun17 lipiec 14
29.Anielka2 sierpień 14
30.Domi888 sierpien 14
31.Madison13 sierpień 14
32.Majeczka8415 sierpień 14
33.Sarenka8919 sierpień 14
34.Alicja323 wrzesień 14
35.a_nka20 wrzesień. 14

Julianny jeszcze nie usuwam, czekam na dobre wieści:)

Paulineczka a próbowałaś Omegamed? Mnie po nich nie mdli, Falvit po 15 minutach zwracałam. Albo spróbuj sam tran, tam przynajmniej DHA jest i wit D.
Ja glukozę mam w przyszłą środę i już kupiłam sobie książkę żeby się nie nudzić.
Ja to mam taki problem, który się nazywa Zespół Niespokojnych Nóg;/ Miałam to w pierwszej ciąży i mam teraz;/ masakra jakaś, nie mogę przez to spać po nocach a nie leczy się tego w ciąży. Co jedyne mogą mi dać relanium. Na razie będziemy innymi sposobami walczyć, choć już sił nie mam;/

Ostatnia edycja:
Do góry