reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

16t4d wiem ze jeszcze mam czas na nadrobienie kilogramow ale lekarz sam powiedzial ze maluchy biora za duzo dla siebie i nic mi nie zostawiaja dlatego niestety tak czesto choruje no ale dla maluchow wszystko ja tam moge chorowac byly im nic nie bylo

Ostatnia edycja:
reklama
podobno najwiecej niezdrowych kg przybiera sie w 1trymestrze, a te kolejne kg w dalszym etapie szybko sie gubi bo wlasnie wszystko idzie w dzieci :-)

Ja tylko napiszę że cięcie będzie jutro :tak: nic się nie dzieje, ale boją się że moje skurcze w końcu przybiorą na sile i zacznie rodzić w nieodpowiednim momencie, a oni koniecznie chcą rano, tak żeby był cały zespół lekarzy. Pozdrawiam, odezwę się pewnie już po ;-)

Julianna powodzenia. Będę trzymać za Was kciuki.
Dziewczyny na finiszu strasznie Wam zazdroszczę, że już zaraz zobaczycie swoje maleństwa:tak:

Cześć dziewczyny
Od wczoraj jestem z maluchami w domu :-). I tak szybko wyszłam ze szpitala jak na taki poród jaki ja przeszłam. Później wam w skrócie opiszę. Teraz się chcę nacieszyć moimi skarbami, bo w szpitalu nie mogłam się zajmować bo nie byłam w stanie:-(. Ale mam tak wspaniałego męża, zajmował się wszystkim, mną dziećmi. Był cały czas przy mnie bo mieliśmy swoją sale tylko dla siebie i przygód co nie miara, ale daliśmy radę. Obawiam się, że nas zapamiętają tam na długo heh.
Czas na karmienie wieczorem odezwę się:tak:. Dzieci też załącze wieczorem

Julianna - dzień szybciej będziesz miała maluchy przy sobie. No i w czwartek będziesz mogła sobie pozwolić na pączka:-D Trzymam kciuki i czekam na dobre wieści.

Katerine -
fajnie że się do nas odezwałaś i super, że jesteście już w domku. Czekamy na opis (skoro tyle się działo;-)) i zdjęcia dzieciaczków.

Ja właśnie zamówiłam łóżeczka, pościel (z resztą była do kompletu z łóżeczkami) i jakieś drobiazgi typu szczotka do włosów, grzebyk, nożyczki do paznokci itp:happy: Uff... Z dużych rzeczy został wózek...

Juliuanna- zazdroszczę bardzo :-) Niech wszystko pójdzie według planu!!!
Katherine- super że juyż w domu!!! Teraz wreszcie razem w normalnych domowych warunkach :-) czekamy na relacje

reklama
Julianna- slicznie wygladasz :) Trzymam kciuki i czekam na wiesci.
Katherina- czekam na relacje i zdjecia.

Musze sie wziac za zaliczenia ze szkoly, bo pozniej nie wiem czy bede w stanie je robic :baffled:
No i dzis z malzem moze zrrobimy liste potrzebnych nam rzeczy.

Do góry