reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Dziewczyny, u mnie 11 kg na plusie. Dziś w szpitalu odłożyli mi luteine i wyznaczyli termin na 5 marca :-) także już nie mogę się doczekać...

Misiarka - super!
Ale teraz rozwiązań przed nami Julianna, Misiarska, Milla i potem ja;)
Bedziemy podziwiac śliczne dzieci na zdjęciach:)
Ja cos slabo się dziś czuje, mam takie uderzenia gorąca i oblewa mnie pot, a potem zimno mnie trzęsie:(
Jade dzis do mamy bo nie chce mi się samej siedzieć, u niej szybciej dzień mi zleci.

no sporo was dziewczynki finiszuje :-)
mam nadzieje ze zostana z rozwiazaniem jakies mamy do czerwca, jak to sie mowi w kupie razniej hehe

Milla, misiarska - malutko przytyłyście jak na ciąże bliźniacze. Po porodzie nic Wam nie zostanie:happy: Ja na diecie cukrzycowej mam już 11,5kg na plusie a to dopiero 31 tydzień.:szok:

Dagos -
zawsze ktoś nowy się zaloguje i wtedy Ty będąc już prawie na finiszu będziesz pocieszać i doradzać tym w mniej zaawansowanej ciąży.:rofl2: A my, jak nam dzieci pozwolą, będziemy tu zaglądać i oczywiście Cię i inne dziewczyny wspierać i podtrzymywać na duchu:happy:

Dziewczyny, niezła trąba ze mnie:-D dzisiaj rano wstałam nasiusiałam grzecznie do pojemnika na mocz a potem zeszłam na dół i zjadłam ze smakiem kaszę mannę... Tak, że z badań krwi nici. Musze pójść jutro, bo oczywiście na wątrobę trzeba być na czczo.

Na pocieszenie dla siebie to mam to, że dzisiejsza nocka była super, mało się budziłam, dłonie w ogóle nie bolały. Siku wstałam tylko raz.. Nawet to swędzenie mniejsze, więc nie martwię sie tym tak bardzo, że badanie i wyniki będę miała dopiero jutro...

Misiarska - super, że masz już termin. Rzeczywiście będzie za chwilę wysyp Julianna, Ty, ja, Kamilasze, ekstra. Bedziemy mogły wymieniać się doświadczeniami na bieżąco, bo nasze dzieci prawie w równym wieku będą :-)

Emilek - u mnie z wagą to w ogóle jakieś cuda się dzieją. Dzisiaj z ciekawości weszłam na wagę i wyszło, ze znownu schudłam. Nie wiem, jak to możliwe, ale u mnie w tej chwili bilans wagi z przed ciąży i teraz to wynosi zaledwie 6-7 kg!!! Nie wiem, co o tym myśleć, bo nie głodzę się wcale, jem nawet więcej słodkiego, bo mam na to apetyt.

Kamilasze - wiem coś o tym upływaniu czasu. Ja też dzisiaj nie mogę sobie miejsca znaleść. Synek poszedł do żłobka i nie mam co robić. Na jutro umówiłam sie na pedicure, pod koniec tygodnia chcę spotkać sie z koleżankami z pracy. W przyszłym tygodniu przyjeżdża do mnie siostra. Teraz już, jak znam termin cesarki, to boję się, że będzie mi się dłużyło, dlatego tak jak Ty, szukam wypełniaczy czasu:tak:. Dobrze, że jeszcze pakowania mi trochę zostało. Zrobię dokładny przegląd rzeczy i do torby wszystko już ostatecznie włożę.

Dziewczyny super ze juz terminy cc wyznaczone, fajnie byc juz na mecie:) ale pewnie stres jest.

Ja w czwartek ide na badania glukozy, troche pozno bo to juz 27 tc ale trudno.
To chyba bedzie ostatnia wizyta u mojego gina. Teraz kieruje sie na lodz i tamtych lekarzy.

Milla moze po prostu maluszki wszystko pochlaniaja a tobie nic nie zostawiaja jesli chodzi o wage. Ja poki co mam bilans 0kg na plusie ;-)

Cannot ja moje badanie glukozy mam wyznaczone na 26 tydzien ciazy

reklama
Do góry