reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Poziomki- serdecznie Ci gratuluję,już za parę chwil dosłownie,utulisz swoje maleństwa!!:-)ZAZDROSZCZĘ!! Na pewno wszystko będzie ok,dzieciaczki duże,silne,zdrowe:tak:Trzymam bardzo mocno kciuki

manila - odnośnie jedzonka w ciąży to powiem tak- sama uważam co jem,żeby szkrabom nie zaszkodzic, wolę dmuchać na zimne,aczkolwiek nasze mamy nie miały takich zakazów co wolno czego nie a wyrosłyśmy na niezłe babki. Lekarze czasem troche przesadzają. Jak masz ochotę na parmezan to wsuń trochę,przecież nikt nie mówi od razu o zjedzeniu całego kilograma,prawda?;-)

Moje szkraby juz ważą pewnie koło 1kg każdy,we wtorek do gina na wizytę.Coraz ciężej mi i do tego bezsenność..ehh..musiałam na koniec troche ponarzekac. Pozdrawiam Was cieplutko

Witam Was.
Wczoraj byłam u gin. wszystko z dzieciaczkami w porządku , mam do was pytanie czy lekarz powinin mi zlecici jakies dodatkowe badania ?
Pozrawiam i trzymam kciuki za pomyslne porody kolezanek.

Karola u mnie cesarka trwała moze z pól godziny.. a opcja ogólnego znieczulenia ja najbardziej jest mozliwa choc ja mialam w kregosłup ku mojem zadowoleniu.

Poziomki to juz niedługo :) trzymam kciuki!

jeszcze tylko czwartek ,piątek,sobota , niedziela i... ależ ja to przeżywam :-D
Dzisiaj na badaniu miałam centymetrową szyjkę a w pon miała 1,5cm więc i tak i tak się poród zbliża wielkimi krokami.
Na piątek wstępnie zaplanowali ostatnie USG:D
Właśnie słychać jak któraś się wydziera:-D

hehe te atrakcje szpitalne... dla mnie to było własnie najgorsze jak leżałam w szpitalu i wtedy jeszcze bardziej chciałam cc :D

reklama
Poziomki To masz tam wesoło ;) odgłosy natury:D a ja nadal wiem,że nic nie wiem:D ciekawe ile twoje dziewczyny ważą? Ja może będę coś wiedzieć jutro:(
A Ty już tak bliziutko..... Uff....

Do góry