reklama
morgenrood
Fanka BB :)
Witam
ja po wczorajszym usg 3d jestem przeszczesliwa ,dzieciaczki rosną jak na drozdzach, waża sporo bo 1475 i 1298 i mają nawet tłuszczyk, posyłam filmik jakby któraś chciała obejrzeć
YouTube - Bartus i Macius.mkv
Sliczne
morgenrood
Czesc dziewczyny, chyba sie do Was przezuce na forum, wydaja mi sie ze mamy wiecej wspolnego niz pojedyncza ciaza.... W koncu jestesmy wyjatkowe 
kkociakk
Zaangażowana w BB
morgenrood
Pytanko, czy mieszkajac w Polsce tez macie czestsze wizyty u ginekologow?
Ja mam kolejna w piatek, trzymajcie kciuki zeby wszystko bylo ok. juz nie spie po nocach...
Ja mam kolejna w piatek, trzymajcie kciuki zeby wszystko bylo ok. juz nie spie po nocach...
karola88
Witajcie Trójpaczuszki i te już rozpakowane Mamuśki:-)
Ja dzisiaj po wizycie u swojego gina i....wszystko w porządku:-) szyja trzyma,ilość wód płodowych jest ok,a chłopaki rosną i rosną;-)Wagowo 692g i 705g...i pomyśleć że jeszcze niedawno takie fasolki z nich były
a moja waga +5kg
wszystko w brzuszek idzie. Kolejna wizyta za 3 tygodnie,a brzdące nieźle dają popalić, sprzedają mamuśce niezłe kopniaki
Ja dzisiaj po wizycie u swojego gina i....wszystko w porządku:-) szyja trzyma,ilość wód płodowych jest ok,a chłopaki rosną i rosną;-)Wagowo 692g i 705g...i pomyśleć że jeszcze niedawno takie fasolki z nich były

reklama
manila29
hej kobitki!
jestem po badaniu genetycznym, wszystko ok!!! maluchy rozwijaja sie prawidlowo maja po 60 i 64 mm
, jeden maluch "skakał" sobie odbijajac sie na pupci
- tak to wygladalo a drugi chyba spal
spytalam lekarza kiedy mozliwe jest okreslenie plci ,nie odpowiedzial , powiedzial tylko ze przydwuowodniowej, dwukosmowkowej ciazy jest duza szanasa na chlopca i dziewczynke, coz moze widzial ale nie chcial tak szybko mowic
no i nie moglam sie oprzec i wstapilam do ciucha , kupilam sliczny czerowny bodziaczek i komplecik welurkowy w kolorze kremowym
oby wszystko szlo dalej tak dobrze
pozdrawiam i zycze milego dnia
jestem po badaniu genetycznym, wszystko ok!!! maluchy rozwijaja sie prawidlowo maja po 60 i 64 mm
spytalam lekarza kiedy mozliwe jest okreslenie plci ,nie odpowiedzial , powiedzial tylko ze przydwuowodniowej, dwukosmowkowej ciazy jest duza szanasa na chlopca i dziewczynke, coz moze widzial ale nie chcial tak szybko mowic
no i nie moglam sie oprzec i wstapilam do ciucha , kupilam sliczny czerowny bodziaczek i komplecik welurkowy w kolorze kremowym
oby wszystko szlo dalej tak dobrze
pozdrawiam i zycze milego dnia
Podziel się: