reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
czesc mamuski:tak:
dawno nie zaglądalam. My sie jakos toczymy. Wczoraj byłam u gina pokazac wyniki CMV i dostałam skierowanie do szpitala na zakaxny na konsultacje wyników. Mam nadzieje, ze tamtejszy lekarz mnie uspokoi

Pytanko, czy mieszkajac w Polsce tez macie czestsze wizyty u ginekologow?
Ja mam kolejna w piatek, trzymajcie kciuki zeby wszystko bylo ok. juz nie spie po nocach...

ja nie mam częstszych, raz tylko miałam jak mi spadła krew a tak co 4 tygodnie, pewnie teraz bede miała częściej :)

Witajcie Trójpaczuszki i te już rozpakowane Mamuśki:-)
Ja dzisiaj po wizycie u swojego gina i....wszystko w porządku:-) szyja trzyma,ilość wód płodowych jest ok,a chłopaki rosną i rosną;-)Wagowo 692g i 705g...i pomyśleć że jeszcze niedawno takie fasolki z nich były:-D a moja waga +5kg:confused2:wszystko w brzuszek idzie. Kolejna wizyta za 3 tygodnie,a brzdące nieźle dają popalić, sprzedają mamuśce niezłe kopniaki

reklama
hej kobitki!
jestem po badaniu genetycznym, wszystko ok!!! maluchy rozwijaja sie prawidlowo maja po 60 i 64 mm:D, jeden maluch "skakał" sobie odbijajac sie na pupci:p - tak to wygladalo a drugi chyba spal:)
spytalam lekarza kiedy mozliwe jest okreslenie plci ,nie odpowiedzial , powiedzial tylko ze przydwuowodniowej, dwukosmowkowej ciazy jest duza szanasa na chlopca i dziewczynke, coz moze widzial ale nie chcial tak szybko mowic:)
no i nie moglam sie oprzec i wstapilam do ciucha , kupilam sliczny czerowny bodziaczek i komplecik welurkowy w kolorze kremowym
oby wszystko szlo dalej tak dobrze
pozdrawiam i zycze milego dnia:)

Do góry