reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Witajcie!:-)
u mnie gin "wstępnie" stwierdził w 17 tc że nosze chłopaczków..a potwierdziło się w 20 tc na badaniu genetycznym. Chyba w 14 tc na genetycznym lekarzowi nie udało się określić płci bo te moje łobuzy strasznie się wierciły:-) Jak na razie moja waga to + 4kg,także chyba nie jest źle...a brzusio przeszkadza coraz bardziej...juz 110cm:szok:

Witam
ja po wczorajszym usg 3d jestem przeszczesliwa ,dzieciaczki rosną jak na drozdzach, waża sporo bo 1475 i 1298 i mają nawet tłuszczyk, posyłam filmik jakby któraś chciała obejrzeć :)

YouTube - Bartus i Macius.mkv
Super filmik maluszki ślicznie , już się nie mogę doczekać kiedy moje już będą takie duże :-):-) Pozdrawiam :-):-):-):-):-) a buźki to od mojej córci Julii

Chyba przeczytalam wszystkie zaległości!
Oleniolek gratulacje!!!!
wszystkim nowym mamom gratuluję!
trochę się już ogarnęłam i postaram się teraz być na bieżąco:)

hej dziewczyny mam pytanie do Oleniolek i MM_29

powiedzcie mlode mamy, bo my z mezem mamy problem praktyczny i trudno nam sobie wyobrazic rozwiazanie. Jak jest w przypadku blizniakow z tym pierwszym foelikiem samochodowym/nosidelkiem - tzn macie i nosicie ze soba dwa oddzielne nosidelka i kazdy bąbel ma swoje i nosi jedno wielkie ciezkie podwojne? jesli podwojne prosze o informacje do ilu kg one sa bo chyba nie do 9 ?
Pozdrawiam
karola 88 gratuluje chlopakow:)

Lady Nataly: szczerze mówiąc to nawet nie wiedziałam, że są podwójne. My mamy dwa oddzielne, ale mamy dwoje dzieci więc nie ma problemu z miejscem w samochodzie.

reklama
Do góry