reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Monia- jeśli tak byś chciała to tego Ci właśnie życzę:) kurde no nie mogę ukryć tego jak bardzo ci zazdroszczę:)...aj aż nie ładnie to zabrzmiało:)

reklama
RAINMANKA!! PIĘKNE BOBASY I PARKA OD RAZU GRATULACJEEEEEEEEE!!!!!!!!!!

Milutek ciąża coraz większa i cięższa i pewne dolegliwości są normalne,ale jeżeli czujesz że coś jest nie tak to do szpitala bo po co się denerwować;)

Monia ostatnie dni są jak miesiące,myśle że chyba nie będzie Cie gin trzymał jeszcze tydzień

W tym tygodniu robie morfologie ciekawa jestem jak duza mam juz anemie,i w czwartek do gina

Dzieki za gratulacje.
Już myślałam że nie wróce do domu po tym jak tyle lezałam w szpitalu i ciągle stresy bo każdy mówił tak co innego aż poróżniłam się z jednym lekarzem który na końcu razem z moją lekarka robił mi cc.

Monia widzę że dzielnie się trzymasz :)

Monia- dopatrzyłam sie pewnej ścisłości w moich skurczach i bólach- winowajca są jelita!!!!!! Jak się opróżniam jest luz ale jak coś zjem to czuje się fatalnie i mam skurcze...do techu ruchy dzidzi i w brzuchu zrobilo sie strasznie ciasno...mysle ze dotrwam do czwartkowej wizyty:)

Poziomki- ja tez muszę zrobić morfologie- czy mi się coś poprawiła od tej sprzed 2 tyg. i muszę zrobić test na glukozę:) ponoć blee

Witam!Faktycznie ostatnio do poludnia to cos tu cicho.
rainmanka-sliczne malenstwa-GRATULACJE!!
milutek23-test na glukoze nie jest taki straszny,chociaz smak tego czegos do picia jest...paskudny,jak dla mnie za slodkie...ja biore teraz zelazo w kroplach,to jest dopiero paskudztwo,smakuje jak woda z zardzewialego kubka,a przy okazji zeby robia sie ciemne.Wcinam teraz duzo roznych rzeczy zeby podniesc zelazo i nie pic tych kropel..
monia-podziwiam cie,ja jestem 4tygodnie do tylu(wzgledem ciebie)a czuje sie jak balon,ktory lada chwila peknie,pozazdroscic samopoczucia.
W czwartek mam wizyte u gin,ciekawe jak moje malenstwa urosly,ostatnio w ciagu 2 tyg.przytyly po pol kilo.

milego dnia wszystkim:))

reklama
Dziewczyny, jednak jeszcze tydzień...:yes::szok::yes:
Gin powiedział, że w czwartek mam zadzwonić i on powie czy cc w piątek czy w pon., ale najprawdopodobniej w poniedziałek.
Mówi, że dłużej nie ma sensu tego ciąąągnąć, bo w zasadzie dzieci są już donoszone - 3 i 3,5kg.

Jutro podróż na ktg, które teraz co 3dni.
To tyle w skrócie. Miłego wieczoru, bo jak to już dziś na nic nie mam siły.

Do góry