reklama
Cześć dziewczyny:-)
Monia super wózio dla maluszków. Jeśli możesz to napisz gdzie go kupowałaś i jaka była cena wózka, na pewno tani nie był. Podziwiam cię za twoją kondycję na koncówce ciąży. A wiesz już kiedy będzie cc a może poród sn.
MM kochana pamiętaj o tym, że im więcej będziesz wypoczywać tym lepiej dla maluszków. ja wiem, że na pewno jest ci bardzo ciężko ale to szybko minie a potem będzie już coraz lepiej.
Monia super wózio dla maluszków. Jeśli możesz to napisz gdzie go kupowałaś i jaka była cena wózka, na pewno tani nie był. Podziwiam cię za twoją kondycję na koncówce ciąży. A wiesz już kiedy będzie cc a może poród sn.
MM kochana pamiętaj o tym, że im więcej będziesz wypoczywać tym lepiej dla maluszków. ja wiem, że na pewno jest ci bardzo ciężko ale to szybko minie a potem będzie już coraz lepiej.
Ja wczorajszy dzień czuje w kościach do dzisiaj. Tak u nas wieje od wczoraj halny że zerwał mi dachówkę z dachu i rozbił szybę w aucie męża. Potem zaczęło mi kapać przez kołnierz okna dachowego na panele a na dobitkę zaczęło mi kapać w salonie z sufitu. Tak mi zasiekło jedna stronę domu deszczem ze woda poszła mi balkonem pod wylewkę w jednym pokoju i mąż kuł cała podłogę. Okazało sie ze woda zatrzymała się pod wylewka na foli izolacyjnej i szukała szczelin żeby przesiąkać po betonie do salonu. Przeżyłam koszmar- syf w domu jak przy remontach- cała podłoga skuta, meble zagracają mi teraz dwa pozostałe pokoje. Nic tylko siąść i płakać. Potem miałam wielkie odkurzanie, trzepanie i mycie podłóg a emocje wczorajszego dnia jeszcze dzisiaj w sobie czuje. Jak mi to ktoś powiedział wczoraj...biednemu wiatr w oczy!!!!
Monia- to dobrze ze u Was wszystko oki i trzymacie się jeszcze dzielnie:-)..a i wózek super
MM- o 2 cm...zawsze sie zastanawiałam ile ta szyjka musi mieć długości żeby można bylo stwierdzić skracanie. Moja ma 3,8cm i lekarz mówi ze jest prawidłowa długość
Monia- to dobrze ze u Was wszystko oki i trzymacie się jeszcze dzielnie:-)..a i wózek super
MM- o 2 cm...zawsze sie zastanawiałam ile ta szyjka musi mieć długości żeby można bylo stwierdzić skracanie. Moja ma 3,8cm i lekarz mówi ze jest prawidłowa długość
Ostatnia edycja:
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Promocja KOLCRAFT DUO Wozek podwojny blizniaczy SS (1300937248) - Aukcje internetowe Allegro
A to jest wózeczek który mi się podoba,dokupie do niego 2 foteliki:-)
Do mnie dzisiaj przyjeżdza mama i pomoże mi doprowadzić chałupe dp stanu używalności
MM jest Yaris Verso i on ma normalny bagażnik
A to jest wózeczek który mi się podoba,dokupie do niego 2 foteliki:-)
Do mnie dzisiaj przyjeżdza mama i pomoże mi doprowadzić chałupe dp stanu używalności
MM jest Yaris Verso i on ma normalny bagażnik
cafe nie zmuszaj się, poczekaj, odpocznij, a wena przyjdzie mnie też wydawało się, że nie zdążę ze wszystkim i czułam taki niepokój, ale udało się i teraz trochę nudą zawiało:-)
kasik udało mi się upolować go na allegro, nie jest nowy, ale stan jest bdb i wygląda jak nowy, a przynajmniej był prawie za pół ceny (2100 z przesyłką)
Milutek to Wam się porobiło :-( A u nas wczoraj była naprawdę przepiękna pogoda.
Życzę szybkiego opanowania tego.
poziomki ładny wózek, a przede wszystkim w dobrej cenie:-)
kasik udało mi się upolować go na allegro, nie jest nowy, ale stan jest bdb i wygląda jak nowy, a przynajmniej był prawie za pół ceny (2100 z przesyłką)
Milutek to Wam się porobiło :-( A u nas wczoraj była naprawdę przepiękna pogoda.
Życzę szybkiego opanowania tego.
poziomki ładny wózek, a przede wszystkim w dobrej cenie:-)
poziomki
mama 00 08 11 13 15
MMJest jeszcze peugeot 306 kombi większy i ekonomiczny
milutek jak nam zdieli dach to akurat zaczeło przez kilka dni padać a strop w starej części mamy drewniany!!
Zalało na wszystko,dobrze że się uporaliście.
Monia w pon termin porodu poznasz SUPER) A wózek mi się podoba bardzo bo się fantastycznie składa i jest lekki. Mam nadzieje że będzie jak będe chciała go kupić.
Twoja córa ma dziś urodziny??
milutek jak nam zdieli dach to akurat zaczeło przez kilka dni padać a strop w starej części mamy drewniany!!
Zalało na wszystko,dobrze że się uporaliście.
Monia w pon termin porodu poznasz SUPER) A wózek mi się podoba bardzo bo się fantastycznie składa i jest lekki. Mam nadzieje że będzie jak będe chciała go kupić.
Twoja córa ma dziś urodziny??
Ostatnia edycja:
Monia- podłoga rozkuta, gruz już wyniesiony i specjalny grzejnik to teraz suszy. Zostaje jeszcze sprawa ubezpieczalni- bo musimy czekać na gościa zanim zaczniemy to naprawiać. Nasze ubezpieczenie ma nawet pokryć ta rozpita szybę w aucie- ufff bo nie stoi na nas- mąż go dopiero spłacił a poprzedni właściciel jest dla nas obca osoba:-).
Poziomka- to Ty mnie rozumiesz ze jak pech to pech :-(...drewniany strop- masakra. No ale my w domku mieszkamy rok i zrywanie paneli, kucie betonu, przecinanie drutów...dzięki Bogu nie odbiło nam żeby robić na pietrze ogrzewanie podłogowe;-)
Poziomka- to Ty mnie rozumiesz ze jak pech to pech :-(...drewniany strop- masakra. No ale my w domku mieszkamy rok i zrywanie paneli, kucie betonu, przecinanie drutów...dzięki Bogu nie odbiło nam żeby robić na pietrze ogrzewanie podłogowe;-)
Moje gratulacje Kochana i wszystkiego naj...dla całej szczęśliwej rodzinkiWitam po długiej przerwie.
Dzis wyszłam ze szpitala (nareszcie) i nie jestem w stanie nadrobić tego co pisałyście.
Pochwalę sie tylko że 8.11.2010 zostałam mamą Milenki i Przemusia
Czekamy na fotki i relacje ze szpitala..ale poczekamy cierpliwie aż się ogarniecie w domku i znajdziesz chwilkę czasu na BB
reklama
Podziel się: