reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

zrobilam liste wazniejszych spraw jeszcze do zalatwienia lub zrobienia ... troche tego jest ale weny totalnie brak:szok:

reklama
Cześć dziewczyny:-)
Monia super wózio dla maluszków. Jeśli możesz to napisz gdzie go kupowałaś i jaka była cena wózka, na pewno tani nie był. Podziwiam cię za twoją kondycję na koncówce ciąży. A wiesz już kiedy będzie cc a może poród sn.:szok:
MM kochana pamiętaj o tym, że im więcej będziesz wypoczywać tym lepiej dla maluszków. ja wiem, że na pewno jest ci bardzo ciężko ale to szybko minie a potem będzie już coraz lepiej.

Ja wczorajszy dzień czuje w kościach do dzisiaj. Tak u nas wieje od wczoraj halny że zerwał mi dachówkę z dachu i rozbił szybę w aucie męża. Potem zaczęło mi kapać przez kołnierz okna dachowego na panele a na dobitkę zaczęło mi kapać w salonie z sufitu. Tak mi zasiekło jedna stronę domu deszczem ze woda poszła mi balkonem pod wylewkę w jednym pokoju i mąż kuł cała podłogę. Okazało sie ze woda zatrzymała się pod wylewka na foli izolacyjnej i szukała szczelin żeby przesiąkać po betonie do salonu. Przeżyłam koszmar- syf w domu jak przy remontach- cała podłoga skuta, meble zagracają mi teraz dwa pozostałe pokoje. Nic tylko siąść i płakać. Potem miałam wielkie odkurzanie, trzepanie i mycie podłóg a emocje wczorajszego dnia jeszcze dzisiaj w sobie czuje. Jak mi to ktoś powiedział wczoraj...biednemu wiatr w oczy!!!!

Monia
- to dobrze ze u Was wszystko oki i trzymacie się jeszcze dzielnie:-)..a i wózek super:)

MM- o 2 cm...zawsze sie zastanawiałam ile ta szyjka musi mieć długości żeby można bylo stwierdzić skracanie. Moja ma 3,8cm i lekarz mówi ze jest prawidłowa długość:)

Ostatnia edycja:
cafe nie zmuszaj się, poczekaj, odpocznij, a wena przyjdzie :tak:mnie też wydawało się, że nie zdążę ze wszystkim i czułam taki niepokój, ale udało się i teraz trochę nudą zawiało:-)

kasik udało mi się upolować go na allegro, nie jest nowy, ale stan jest bdb i wygląda jak nowy, a przynajmniej był prawie za pół ceny (2100 z przesyłką)

Milutek to Wam się porobiło :-( A u nas wczoraj była naprawdę przepiękna pogoda.
Życzę szybkiego opanowania tego.

poziomki ładny wózek, a przede wszystkim w dobrej cenie:-)

MMJest jeszcze peugeot 306 kombi większy i ekonomiczny:)

milutek jak nam zdieli dach to akurat zaczeło przez kilka dni padać a strop w starej części mamy drewniany!!
Zalało na wszystko,dobrze że się uporaliście.

Monia w pon termin porodu poznasz SUPER:)) A wózek mi się podoba bardzo bo się fantastycznie składa i jest lekki. Mam nadzieje że będzie jak będe chciała go kupić.
Twoja córa ma dziś urodziny??

Ostatnia edycja:
Monia- podłoga rozkuta, gruz już wyniesiony i specjalny grzejnik to teraz suszy. Zostaje jeszcze sprawa ubezpieczalni- bo musimy czekać na gościa zanim zaczniemy to naprawiać. Nasze ubezpieczenie ma nawet pokryć ta rozpita szybę w aucie- ufff bo nie stoi na nas- mąż go dopiero spłacił a poprzedni właściciel jest dla nas obca osoba:-).

Poziomka- to Ty mnie rozumiesz ze jak pech to pech :-(...drewniany strop- masakra:szok:. No ale my w domku mieszkamy rok i zrywanie paneli, kucie betonu, przecinanie drutów...dzięki Bogu nie odbiło nam żeby robić na pietrze ogrzewanie podłogowe;-)

Witam po długiej przerwie.
Dzis wyszłam ze szpitala (nareszcie) i nie jestem w stanie nadrobić tego co pisałyście.

Pochwalę sie tylko że 8.11.2010 zostałam mamą Milenki i Przemusia :)

Witam po długiej przerwie.
Dzis wyszłam ze szpitala (nareszcie) i nie jestem w stanie nadrobić tego co pisałyście.

Pochwalę sie tylko że 8.11.2010 zostałam mamą Milenki i Przemusia :)
Moje gratulacje Kochana i wszystkiego naj...dla całej szczęśliwej rodzinki:)
Czekamy na fotki i relacje ze szpitala..ale poczekamy cierpliwie aż się ogarniecie w domku i znajdziesz chwilkę czasu na BB:)

reklama
Do góry