reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

zrobilam liste wazniejszych spraw jeszcze do zalatwienia lub zrobienia ... troche tego jest ale weny totalnie brak:szok:

reklama
Cześć dziewczyny:-)
Monia super wózio dla maluszków. Jeśli możesz to napisz gdzie go kupowałaś i jaka była cena wózka, na pewno tani nie był. Podziwiam cię za twoją kondycję na koncówce ciąży. A wiesz już kiedy będzie cc a może poród sn.:szok:
MM kochana pamiętaj o tym, że im więcej będziesz wypoczywać tym lepiej dla maluszków. ja wiem, że na pewno jest ci bardzo ciężko ale to szybko minie a potem będzie już coraz lepiej.

Ja wczorajszy dzień czuje w kościach do dzisiaj. Tak u nas wieje od wczoraj halny że zerwał mi dachówkę z dachu i rozbił szybę w aucie męża. Potem zaczęło mi kapać przez kołnierz okna dachowego na panele a na dobitkę zaczęło mi kapać w salonie z sufitu. Tak mi zasiekło jedna stronę domu deszczem ze woda poszła mi balkonem pod wylewkę w jednym pokoju i mąż kuł cała podłogę. Okazało sie ze woda zatrzymała się pod wylewka na foli izolacyjnej i szukała szczelin żeby przesiąkać po betonie do salonu. Przeżyłam koszmar- syf w domu jak przy remontach- cała podłoga skuta, meble zagracają mi teraz dwa pozostałe pokoje. Nic tylko siąść i płakać. Potem miałam wielkie odkurzanie, trzepanie i mycie podłóg a emocje wczorajszego dnia jeszcze dzisiaj w sobie czuje. Jak mi to ktoś powiedział wczoraj...biednemu wiatr w oczy!!!!

Monia
- to dobrze ze u Was wszystko oki i trzymacie się jeszcze dzielnie:-)..a i wózek super:)

MM- o 2 cm...zawsze sie zastanawiałam ile ta szyjka musi mieć długości żeby można bylo stwierdzić skracanie. Moja ma 3,8cm i lekarz mówi ze jest prawidłowa długość:)

Ostatnia edycja:
cafe nie zmuszaj się, poczekaj, odpocznij, a wena przyjdzie :tak:mnie też wydawało się, że nie zdążę ze wszystkim i czułam taki niepokój, ale udało się i teraz trochę nudą zawiało:-)

kasik udało mi się upolować go na allegro, nie jest nowy, ale stan jest bdb i wygląda jak nowy, a przynajmniej był prawie za pół ceny (2100 z przesyłką)

Milutek to Wam się porobiło :-( A u nas wczoraj była naprawdę przepiękna pogoda.
Życzę szybkiego opanowania tego.

poziomki ładny wózek, a przede wszystkim w dobrej cenie:-)

MMJest jeszcze peugeot 306 kombi większy i ekonomiczny:)

milutek jak nam zdieli dach to akurat zaczeło przez kilka dni padać a strop w starej części mamy drewniany!!
Zalało na wszystko,dobrze że się uporaliście.

Monia w pon termin porodu poznasz SUPER:)) A wózek mi się podoba bardzo bo się fantastycznie składa i jest lekki. Mam nadzieje że będzie jak będe chciała go kupić.
Twoja córa ma dziś urodziny??

Ostatnia edycja:
Monia- podłoga rozkuta, gruz już wyniesiony i specjalny grzejnik to teraz suszy. Zostaje jeszcze sprawa ubezpieczalni- bo musimy czekać na gościa zanim zaczniemy to naprawiać. Nasze ubezpieczenie ma nawet pokryć ta rozpita szybę w aucie- ufff bo nie stoi na nas- mąż go dopiero spłacił a poprzedni właściciel jest dla nas obca osoba:-).

Poziomka- to Ty mnie rozumiesz ze jak pech to pech :-(...drewniany strop- masakra:szok:. No ale my w domku mieszkamy rok i zrywanie paneli, kucie betonu, przecinanie drutów...dzięki Bogu nie odbiło nam żeby robić na pietrze ogrzewanie podłogowe;-)

Witam po długiej przerwie.
Dzis wyszłam ze szpitala (nareszcie) i nie jestem w stanie nadrobić tego co pisałyście.

Pochwalę sie tylko że 8.11.2010 zostałam mamą Milenki i Przemusia :)

Witam po długiej przerwie.
Dzis wyszłam ze szpitala (nareszcie) i nie jestem w stanie nadrobić tego co pisałyście.

Pochwalę sie tylko że 8.11.2010 zostałam mamą Milenki i Przemusia :)
Moje gratulacje Kochana i wszystkiego naj...dla całej szczęśliwej rodzinki:)
Czekamy na fotki i relacje ze szpitala..ale poczekamy cierpliwie aż się ogarniecie w domku i znajdziesz chwilkę czasu na BB:)

reklama
Do góry