Poziomki zdrówka życzę, a kupowanie ubranek to naprawdę świetna sprawa!!! odnośnie cc nie odpowiem, bo nie wiem
Cafe chłopcy - waga imponująca, powodzenia życzę :-)
MM_29 Nutria witamy!!!
Milutek dobrze, że nie forsujesz się przy sprzątaniu :-) ja taka cwana jestem ze sprzątaniem, ale jakoś ciąża nie przeszkadza mi w pasji postarzania starych mebli ;-)
Poziomki, Milutek narazie miałam 4 USG (8tc, 10tc, 14tc, 22tc) i teraz jak byłam w szpitalu, bo nie mogli zlokalizować drugiego serducha na KTG, wizyty mam ostatnio co 3 tyg., na każdej wizycie gin nasłu****e bicia serduszek, ale nie mam USG... zobaczymy jak będzie dalej?
Nutria nie będziesz wielorybem
ja przytyłam dopiero 8kg, fakt, że w I trym. miałam wstręt do jedzenia i tylko bym spała, w II trym. dostałam powera, ale gin uczylał, że mogą zacząć się bole i skurcze, wiec nie szalałam.... hahah no i całkowity zakaz seksu !!! teraz znowu odczuwam zmęczenie, ale to chyba ta pogoda, no i coraz ciężej z brzuszkiem...
Kasik daj znać po badaniach
Milutek ja generalnie nie narzekam na kręgosłup, chyba, że za długo sobie posiedzę lub poleżę w jednej pozycji, czasami boli mnie jakby kości w kroczu, to ta miednica, tak? ale ból sporadyczny i do wytrzymania... u mnie najgorzej z ułożeniem się do snu, bo boli mnie jak leżę na lewym boku, potem mi prawy drętwieje i tak w kółko
Pozdrawiam ciepło wszystkie Mamusie :-)