reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Wpadłam się pochwalić :-)

Byliśmy dziś na usg,pod serduszkiem nosze najprawdopodobniej dwie dziewczynki
Rosną równo, jedna ma 343g a druga 322g.
I co najciekawsze ułożone są jedna nad drugą, obie po prawej stronie mojego brzucha. Spryciule jedne!!! :happy:

kropkibordo więcej o pasie będę wiedziała po 8 listopada, wtedy mam kolejną wizytę.

poziomki, marcjanko! witaj na wątku bliźniakowym :-D

ruchy zaczęłam czuć na początku 19 tc, czyli nie cały tydzień temu
muszę przyznać, że czasem, do tej pory nie jestem pewna co jest ruchem dzieciaczków a co moimi pracą moich jelit :eek:
teraz czekam na mocniejsze, damskie kopniaczki!

reklama
Oleniołek Wspaniale ciekawe czy u mnie choć jeden siurek siedzi??
Jeszcze będziesz miała dość tych podwójnych kopniaków

Ja byłam przekonana, że przynajmniej jeden siurek będzie (zawsze marzyłam o synku!) Gdybym miała coś obstawiać to powiedziałabym, że pod sercem mieszka dwóch chłopaków. A tu proszę :szok:

A na kopniaczki liczę leciutkie - damskie ;-)

Z doświadczenia Ci powiem że nowoczesne kobietki wcale nie są delikatne TO MIT!!:DD
Moje kopały jak szalone aż tak urosły że nie miały jak ,szczególnie młodsza (urodzeniowa 4400g)

oj racja!
moja Lenka ostatnio mnie główką potraktowała, byłam właśnie na usg i wszystko się wydało że to moja córcia z głowki mi daje!!!no Oskarek też mamusi nie odpuszcza!mały wiercipięta, hehe.

Poziomki- nasza ciekawość chyba jest większa niż przy jednym maluszku:):-) hahaha ja umierałam z ciekawości kto w brzusiu siedzi:) Ja sie utwierdzam ze na 100% mamy dwie dziewuszki- dają mamie tak w tyłek ze czasem gwiazdki widzę:) przynajmniej jak kopia to wiem ze żyje:):-D Na wątku Marcówek opisałam Ci w skrócie zależność miedzy badaniami genetycznymi:)

Oleniolek- ja tez chciałam chociaż jednego chłopczyka...do końca miałam taka nadzieje że jednak...ale jak byłam na tych genetycznych badaniach w 20 tyg.i dr mówiła ze mamy super zdrowe dziewczynki to pleć była nam już obojętna- tatuś pękał z dumy jak małe się prezentowały:):-)

reklama
Do góry