reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

i
Witam !!!

20 X 2010 r po raz kolejny zostałam szczęsliwą mamą :-):-):-)
Nikodem g12.01 3210g 50cm 10 pkt. :-):-):-)
Hubert g12.02 2850g 49 cm 10pkt. :-):-):-)

Wczoraj wróciliśmy wszyscy do domu, a ja wczoraj cały dzień siedziałm i płakałam ze szczęścia. Nie umiałam się nacieszyć moimi "starymi" i "nowymi" chłopkami.
Bliżniacy od pierwszy chwil życia cały czas z mamusią, ani na minutke nas nie rozdzielili :-):-):-) Ja karmie moich chłopców tylko wi wyłącznie piersią i jestem najszczęśliwszą matką na swiecie :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

matka-polka GRATULUJĘ!!! duże chłopaki i co najważniejsze zdrowe!

reklama
Witam wieczornie:-)

matka-polka wielkie, wielkie gratulacje dla szczęśliwej mamuśki i jej dzieciaczków. :-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Jeśli znajdziesz troszku czasu to napisz jak wyglądal Twój poród, czy sn czy też cc.

rainmanka dasz radę, a w szpitalu będziesz pod fachową opieką. Teraz to już naprawdę coraz mniej tych mamusiek w trójpaku przede mną.:szok:

Życzę wszystkim miłego i spokojnego wieczoru.

Matko Polko GRATULACJE!!( Mam taką samą date urodzenia:D)

Cześć dziewczyny dzisiaj dowiedziałam się że mam bliźniaki i nie ukrywam że jak na razie szok nie minął!!

Witam - ni to rano-ni to w nocy, bo mam zamiar jeszcze się położyć...
Spać nie mogę od 2godzin i tak sobie myślałam o matce-polce,a tu o!

Matko-polko
Moje gratulacje! Niech chłopaki zdrowo rosną. Jak przeczytałam, że się popłakałaś ze szczęścia to i ja z tego szczęścia Twojego się popłakałam! Super, że wszystko dobrze :happy2:

rainmanka to mnie zaskoczyłaś tym szpitalem, jednak to już tak blisko...Powodzenia i wszystkiego dobrego, pisz w miarę możliwości :-)

milutek u mnie też dni galopują i mimo, że teraz siedzę w domu i prawie nic nie robię to też dzień za dniem ucieka szybko. Niedawno byłam u dr i prosił o wytrwanie 2tyg., a to już mija nie wiadomo kiedy...A u Ciebie takie słabsze samopoczucie może wynikać z niedoborów żelaza. Ja tak miałam i przyjmuję je w tabletkach od kilku m-cy.

poziomko witaj! Mam nadzieję, że to szok pozytywny! Gratulacje!

Ciekawe co tam u alya - teraz jej kolej

Matko Polko - gratuluję
Oniolek - czy lekarz zalecił ci jakiś pas? wciąż się zastanawiam nad tym, który wybrać i jak dobrać rozmiar?
Kupiłam też Cebuszkę do spania, ale wygodniej się z nią siedzi niż śpi :( Być może mam jeszcze za mały brzuch by zmieścił się na poduszce a może poduszka jest zbyt wypełniona granulatem.

reklama
Do góry