Musze tu nadrobić aż dwa dni ułłłła- no to się pewnie rozpisze:-)
Co do imion tez raczej damy po jednym- wystarczy nam ze musimy wymyślić dwa wiec kolejnych nam nie trzeba
Justella- fajnie ze maluszki są grzeczne... podoba mi się Wasz styl karmienia- żeby sie nie męczyły pyk buteleczka....muszę to sobie zapamiętać- nic na siłe, i zaopatrzyć się w laktator
Jedynka- podusie do karmienia mam cały czas na uwadze:-)- juz nawet sobie obserwuje pare modeli na allegro. Natomiast Twoje zdjęcie mnie powaliło- jest superowe!!
Monia- pisałaś o tych skurczach- to bardzo możliwe ze od wstrząsów i jazdy autem- ja choć mam dop.22 tydz.tez tak raz miałam i nie wiedziałam co się dzieje- na szczęście to była droga do lekarza wiec wszystko okazało sie ok i pod kontrola
Poza tym Ty juz jestes tak wysoko ze macica pewnie sie szykuje do porodu i cwiczy :-)
Angel- tak dobrze trafiłaś- chodzi o taki rogal- dookoła ciała
Kropkibordo- witam nową koleżankę..niestety w sprawie pasa ci nie pomogę- nie używam i jakoś narazie nie mam takiej potrzeby
Rainmanka- brzusio z kokardkami- słodziutki
Figa- cena poduchy nawet nawet
:-)
a my się uczymy więzi mama- maluszki. Jak przykładam rękę do brzusia to maluszki fikają...ale zaznaczam ze musi to być moja ręka- na męża tak nie reagują- wręcz przeciwnie- zapada wtedy cisza i spokój
..a on zawiedziony mówi: zona ja nic nie czuje:-(.