Olis- jakiej wolności????????? Moja Droga przypominam ze my też będziemy jechać na tym samym wózku co Ty...tylko ciut później. Potem my będziemy tak pisać tak jak Ty teraz a Twoje kruszynki już się będą sobą zabawiać
reklama
oleniolek
Fanka BB :)
matko-polko trzymamy kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
olis23 proszę, nie strasz bo i tak już nie ma ucieczki
olis23 proszę, nie strasz bo i tak już nie ma ucieczki
rainmanka
Olis a pamiętam jak z niecierpliwością czekałaś aż małe pojawią się na świecie, ale wiadomo jak to jest ... po narodzinach już nic nie jest takie jak było.
Ale tak jak pisze Milutek, jak my bedziemy ze swoimi dzidziami przechodzic pierwsze kąpiele, krzyki, nieprzespane noce Twoje miejmy nadzieje będą Mamie dawały więcej wytchnienia
Mi dziś mąż zrobił sesję brzuszkową. Może nie jest jakaś profesjonalna ale starał się .... pochwalę się dwoma fotkami.
To wersja gdyby sie okazało, że jest dwóch chłopców ale jest też taka gdyby jednak była parka
Ale tak jak pisze Milutek, jak my bedziemy ze swoimi dzidziami przechodzic pierwsze kąpiele, krzyki, nieprzespane noce Twoje miejmy nadzieje będą Mamie dawały więcej wytchnienia
Mi dziś mąż zrobił sesję brzuszkową. Może nie jest jakaś profesjonalna ale starał się .... pochwalę się dwoma fotkami.
To wersja gdyby sie okazało, że jest dwóch chłopców ale jest też taka gdyby jednak była parka
rainmanka
Witam.
Dziś czeka mnie wyjazd do szpitala na KTG, mam nadzieje że dzis bo mój mąż zrozumiał że za tydzień w środę.
Ayla Tobie obrazek w suwaczku sie zmienił... gratuluję 36 tygodnia
nie zazdroszczę Ci tego pobytu w szpitalu, a co w ogóle oni Ci tam robią? jakieś badania?
Dziś czeka mnie wyjazd do szpitala na KTG, mam nadzieje że dzis bo mój mąż zrozumiał że za tydzień w środę.
Ayla Tobie obrazek w suwaczku sie zmienił... gratuluję 36 tygodnia
nie zazdroszczę Ci tego pobytu w szpitalu, a co w ogóle oni Ci tam robią? jakieś badania?
reklama
Podziel się: