reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

kasik super,ze wszsytko dobrze
a jak sie czujesz powiedz?bo my na tym samym etapie:)

angel dziwne .. ale szczerze nie wiem ,nie pomoge

nic mi sie nie chce,wiadomo,hehehe
moze jakis krotki spacerej chociaz zalicze

reklama
Witam,
Mam dziś lepszy dzień :-) Pojechałam nawet na zakupy spożywcze, coś tam w domu robię, a no-spy już nie biorę.
Tak to jest, że nie ma takiej jednostajności z tym samopoczuciem, czasami ledwo się po domu chodzi, a czasami jest całkiem spoko.

ayla życzę wszystkiego dobrego i jak najkrótszego leżenia w szpitalu:-)

Z tym suwaczkiem to tak jest, że on liczy tygodnie skończone, a niektórzy liczą w taki sposób, że jak jeszcze dany tydzień się nie skończył to już określa się, że jest się w tym tygodniu. Trochę może zagmatwanie napisałam, ale to np. na suwaczku będzie 20 tydzień +1 dzień to w drugiej metodzie liczenia oznacza, że jest się w 22tygodniu.
Mój gin ma metodę taką jak suwaczek

angel może lekarz po prostu pomylił się w pisowni? U mnie też kiedyś napisali gdzieś, że nie rodziłam, a rodziłam...

Milutek23 u mnie też torba tak ok. 30 tygodnia zaczęła być stopniowo pakowana:tak:

Witam!!! To znów ja. Jutro nasz wielki dzień. Moźe już jutro bede po raz kolejny szczęśliwą mamą :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Kasik, Rainmanka- Ja brałam Duphaston tylko do 20 tyg. a koszty faktycznie były kosmiczne jak brałam swego czasu np.3 x dziennie.

Angel- powiem Ci tak ze mojej koleżance do 28tyg.mówili ze są dwa łożyska a potem nagle bummm- pojawił się syndrom podkradania i nagle wyszło ze jest tylko jedno łożysko.!!!!!!! Kurde ciężki temat. ja nie ukrywam szarpnełam się na badania genetyczne żeby to stwierdzić i nie mieć takiej syt.jak ta znajoma!! I ja niby mam na 100% dwa...ale to do końca nic chyba nie wiadomo...

Monia- dzięki za odpowiedz:)to mam niby jeszcze 8 tyg,:);-)

Matka-Polka- trzymam kciuki &&&&&&:-)

matko-polko a jak się czujesz? Pewnie brzuszek kolos, ile masz w obwodzie na tak zaawansowanym etapie, ile kg Ci przybyło jak można wiedzieć?
Życzę wszystkiego dobrego, trzymam kciuki za jutro :-)

A ja duphaston brałam do 9 tygodnia...I powiem Wam, że jak został odstawiony to od razu o niebo lepiej się poczułam :-)

reklama
Do góry