reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

rainmanka, ja mam czapeczek ze sto;)dzieci nie beda mialy w czym chodzic ale czapeczek im nie zabraknie;)
wszystkie kupowalam na oko,chyba ze bylo napisane 0-3.
wklejaj kombinezonik Kasia!

Angel a Ty masz ktory tydzien?wkleisz suwaczek?w ktorym szpitalu rodzisz?

wlasnie,mialo dzis byc cieplo i ja moje dziecko do szkoly puscilam w spodniczce i skarpetach....

reklama
Czesc trojpaki :)

Rainmanka widze ze zdecydowalas sie na dorjana :) pamietaj ze mozesz zamowic kolor z katalogu pojedynczych wozkow, ja nie wiedzialam i ten moj taki sredni Jedynka ma ładny

Ayla nieźle z tymi imionami i nazwiskami hehe, u mnie jest króciutko jedno imie i krótkie nazwisko,

Witam nowe BaBeczki, widze ze jak któras sie rozpakuje to nastepna wskakuje i tak po mnie i Jedynce 2 nowe mamuski :)

Ja wysiadam to znaczy moje rece, lalki usnely dopiero po pol godz bujaniu od 7!!

Noc w miare spokojna, Zuzi nie odkladalam do lozeczka bo ssak maly sie nie chcial odkleic, i zauwazylam ze tesciowa moja to jednak kawal wstretnej baby, jak moj bym w domu to prawie cale noce siedziala u nas w pokoju zeby go czasem nie budzic zeby sobie pospal i ona przewijala czy lulala jak karmilam druga, a jak poszedl teraz do pracy na nocki to do mnie w ogole nie zaglada, sama sobie musze radzic, nie chce brzydko na forum sie wyrazac kurde ale kawal z niej... niech sobie do tylka wsadzi taka pomoc, babunia kurde

Co tam u Justelli ma kto jakie info?

Hej!
jestem w 23 t.c + 2, ale co do suwaczka to mi tak trzeba "łopatologicznie" wytłumaczyć, gdzie wejść na stronkę co wcisnąć itd.:)
pomożecie?!

no już mam swój wybrany suwaczek tylko teraz jak go wkleić i gdzie żeby się pokazywał pod każda moją wiadomością?hmmm...
aaaa do ayla1 będę rodzić w Żeromskim.

Ostatnia edycja:
OLIS tak zdecydowałam się na dorjana w sumie po Twoich sugestiach :) poczytałam, pooglądałam i raczej pasuje mi najlepiej.
Widze że powoli wpadasz w rytm z dziewczynami. Co do teściowej to nie zazdroszcze. To się nazywa pomoc na pokaz...
Co do Justelli to nie mamy nowych informacji. Jedynie że jeden synek jest na noworodkach dostaje antybiotyk.

Ja właśnie wróciłam ze spotkania z położną. Dużo nowego się nie dowiedziałam ale rozwiała moje rózne niepokoje, przewinęłam sobie lalke :D i ogólnie lepiej psychicznie sie teraz czuję.

Angel z suwaczkiem się udało, wszystko ładnie widać :).... oj kiedy to było jak ja miałam 22 tygodnie... czas leci jak oszalały :)

aaa i miałam pokazać kombinezon. Może żadne cudo ale mi sie spodobał
kom.jpg

rainmanka fajny kombinezon...ja jeszcze nie mam .... mam za to kilka kurteczek ale na sam poczatek wygodniejsze beda na pewno kombinezony
olis powiedz jak poczatki ,cooo?baaaardzo ciezko?tylko szczerze plisss:)
ehhh my jeszcze mamy baaaardzo ruchliwego dwulatka w domu wiec czuje sie jakbym miala trojaczki,hehehe
mezus zrobi przy dzieciach wszsyciutko,bo przy olku doskonale dawal rade i wiem,ze z chlopcami tez da ale calymi dniami w pracy wiec sila rzeczy bede sama z cala trojka

u nas pieeeekna pogoda
K wlasnie wrocil wczesniej,i dobrze bo mamy pare spraw a sama nigdzie sie nie ruszam,bo tak naprawde nie moge za duzo łazic:(

zajrze wieczorkiem

udanego popoludnia

czesc dziewczynki!
Jestem juz ze swoimi synusiami,jak pewnie przekazała Wam Jedyneczka urodziły sie w pn tj 4.10.10 przec cc Franek 2480 kg Kubus 2300kg .Obydwaj sa kochani i cduowni.Kubus przez pierwsze dwa dni był na noworodkach i dostawał antybiotyk,ktory ma zreszta chyba do soboty.podwyzszone crp.płucka mu sie nie oczysciły do konca,teraz jest wszystko super ok.obydwaj sa ze mna i chyba bedziemy do sb w szpitalu jak Kubus skonczy brac antybiotyk.cc nie bylo straszne.rozmawiałam sobie nawet w trakcie ze swoimi lekarzem;)oczywiscie strach przed wielki.za to po lepiej nie mowic,bardzo boli,ale nie tak długo.ja wstałam sopiero po 10h,wczesniej tj po 6h jak chca nie dałam rady.wkleje zdjecia jak tylko znajde chwile moich ukochanych szkrabkow:)))pozdrawiam

Justelka fajnie że się odezwałaś :) i super że chlopaki są już z Tobą i że z nimi ok :)
Czekamy na fotkę i potem relację z pierwszych chwil domowych :)

A wie ktoś co u Lenki? Za tydzień o tej porze że będzie też tuliła swoje maluszki :)

reklama
Angel,prawie sie udało z suwaczkiem,musisz go tylko w kleic w swojej sygnaturze,tzn.klikasz na operacje na czerwonym pasku,potem edytuj profil,potem sygnatura po lewej stronie i juz zawsze bedziesz miec suwak tak jak my ppod kazdym postem.
Rainmanka,fajny ten kombinezonik,a gdzie drugi?:)
olis,nie ma to jak teściowa,co nie?:)
Justelka,ciesze sie bardzo,ze znosisz wszystko tak dzielnie.ucałuj chłopców i szybkiego powrotu do domu życzę!co to podwyższone crp?
cafe,to radośnie będziesz miała z trójką maluchów.3 chłopców:)wow,to mąz sie pewnie cieszy i dumny jak paw,co?już wiesz jak ich nazwiecie?

moje ktg elegancko wyszło,połozna powiedziała że chłopcy wyjątkowo grzeczni,bo zazwyczaj przy bliźniakach cały czas musi stac i poprawiac te pasy bo dzieciaki uciekają.nie urośli za bardzo i nie chcieli sie pokazac na usg 3d:(
badanie w normie,szyjka jaka była taka jest,nie zapowiada sie że cuś będzie wczesniej.w sumie szkoda bo ja już ledwo żyje..

Do góry