reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

dobry wieczor mamuski

mozna do was dołączyc?
jestem mama 2letniego olka a pod serduchem w wieeeeeeeeeeeeeelim brzucholu nosze dwoch chlopakow
wchodze wlasnie w 28 tydzien:)

reklama
Cafe widzę że z suwaczkiem sie udało jednak i witaj :)
Gratuluję też dwoch chłopaczków w brzuchu :)

heh, jak tak czytam to chyba tylko ja nie wiem jakiej płci naprawdę są moje maluchy...

hej

udalo sie udalo:)
i dziekuje bardzo ale szczerze to karton z ciuszkami dla dziewczynki ciagle czeka,hehehe
a tak serio to przyzwyczailam sie juz do mojej bandy :)
trzech synow-brzmi suuuper:)
ale bede rozpieszczana,hehe

dzien dobry:)

jak tam samopoczucie?
wlasnie zrobilam pierwsze blizniakowe pranko....moze do konca miesiaca sie z tym wszsytkim uwine

rainmanka a u ciebie jak tam z wyprawka?
i powiedz mi na jaki wozek sie zdecydowaliscie?

ja najpierw mowilam sobie,ze we wrzesniu chce miec wszsytko gotowe
jak widac pazdziernik leci a ja dopiero zaczynam:)
no ale teraz ,kiedy juz nie pracuje mam wiecej czasu i moge powolutki,stopniowo wszsytko ogarnac
jeszcze cala lista czeka ...
pieluchy i chusteczki juz kupujemy,jak tylko trafimy na promocje
ciuszki w sumie na pierwsze miesiace mamy,na wiosne bede szalec,na razie musi wystarczyc to co jest
lozeczko mamy po olku...jest duze i na poczatek chlopaki beda spac razem
kolderki kupilam za cale 5 zl w lumpku:) podobnie z posciela...jedna wielka poszwa,ktora moja mamuska podzielila na dwie piekne poszewki

hej Laski,witam nowe Mamuśki!

my dzis pionierskie ktg mamy:)

czytałam,że to ostatni ładny weekend jesienny ma byc.potem stopniowo nocne przymrozki a w listopadzie do - 30 nawet :) więc

Mamuśki szykowac ciepłe

skarpety i miłego dnia!!

Cześć mamuśki,
Dziękuję rainmanka i alex2339 za miłe powitanie i za odpowiedzi na moje pytania, szczerze dziękuję!:)
buziaki.miłego dnia.
ps. ja jestem z Krakowa i u mnie pogoda bleee, zero słonka, nie wiem jak u Was więc życzę wielu usmiechów od rana!

Ostatnia edycja:
reklama
Witam.
Wredna noc dziś była, to mnie coś gniotło, to się nie mogłam ułozyć i sie budziłam.
Rano byłam na badaniach i miło mi sie zrobiło bo jak tylko weszłam to pan ustąpił mi miejsca żebym usiadła :)

Cafe co do wyprawki to ja już mam wszystko oprócz wózka. W końcu wybór padł na DorJan'a ale jaki będzie się okaże bo zakup po porodzie.
Rzeczy wszystkie wyprane, wyprasowane, łózeczka stoją i czekają :)

Ayla powodzenia na KTG :)
Dzis faktycznie zimno, aż strach pomyślec co to będzie później. Aaaa i kiedyś pisałam o kombinezoniku że chciałam kupić, jednak był mi pisany bo w końcu go kupiłam.
Dokupiłam też czapki tylko nie wiem jak będzie z rozmiarami czy nie za duże albo za małe.
Ayla, Ty pisałaś że kupowałaś, to jaki rozmiar brałaś?

Do góry