reklama
ja najpierw mowilam sobie,ze we wrzesniu chce miec wszsytko gotowe
jak widac pazdziernik leci a ja dopiero zaczynam
no ale teraz ,kiedy juz nie pracuje mam wiecej czasu i moge powolutki,stopniowo wszsytko ogarnac
jeszcze cala lista czeka ...
pieluchy i chusteczki juz kupujemy,jak tylko trafimy na promocje
ciuszki w sumie na pierwsze miesiace mamy,na wiosne bede szalec,na razie musi wystarczyc to co jest
lozeczko mamy po olku...jest duze i na poczatek chlopaki beda spac razem
kolderki kupilam za cale 5 zl w lumpku podobnie z posciela...jedna wielka poszwa,ktora moja mamuska podzielila na dwie piekne poszewki
jak widac pazdziernik leci a ja dopiero zaczynam
no ale teraz ,kiedy juz nie pracuje mam wiecej czasu i moge powolutki,stopniowo wszsytko ogarnac
jeszcze cala lista czeka ...
pieluchy i chusteczki juz kupujemy,jak tylko trafimy na promocje
ciuszki w sumie na pierwsze miesiace mamy,na wiosne bede szalec,na razie musi wystarczyc to co jest
lozeczko mamy po olku...jest duze i na poczatek chlopaki beda spac razem
kolderki kupilam za cale 5 zl w lumpku podobnie z posciela...jedna wielka poszwa,ktora moja mamuska podzielila na dwie piekne poszewki
hej Laski,witam nowe Mamuśki!
my dzis pionierskie ktg mamy
czytałam,że to ostatni ładny weekend jesienny ma byc.potem stopniowo nocne przymrozki a w listopadzie do - 30 nawet więc
Mamuśki szykowac ciepłe
skarpety i miłego dnia!!
my dzis pionierskie ktg mamy
czytałam,że to ostatni ładny weekend jesienny ma byc.potem stopniowo nocne przymrozki a w listopadzie do - 30 nawet więc
Mamuśki szykowac ciepłe
skarpety i miłego dnia!!
reklama
rainmanka
Fanka BB :)
Witam.
Wredna noc dziś była, to mnie coś gniotło, to się nie mogłam ułozyć i sie budziłam.
Rano byłam na badaniach i miło mi sie zrobiło bo jak tylko weszłam to pan ustąpił mi miejsca żebym usiadła
Cafe co do wyprawki to ja już mam wszystko oprócz wózka. W końcu wybór padł na DorJan'a ale jaki będzie się okaże bo zakup po porodzie.
Rzeczy wszystkie wyprane, wyprasowane, łózeczka stoją i czekają
Ayla powodzenia na KTG
Dzis faktycznie zimno, aż strach pomyślec co to będzie później. Aaaa i kiedyś pisałam o kombinezoniku że chciałam kupić, jednak był mi pisany bo w końcu go kupiłam.
Dokupiłam też czapki tylko nie wiem jak będzie z rozmiarami czy nie za duże albo za małe.
Ayla, Ty pisałaś że kupowałaś, to jaki rozmiar brałaś?
Wredna noc dziś była, to mnie coś gniotło, to się nie mogłam ułozyć i sie budziłam.
Rano byłam na badaniach i miło mi sie zrobiło bo jak tylko weszłam to pan ustąpił mi miejsca żebym usiadła
Cafe co do wyprawki to ja już mam wszystko oprócz wózka. W końcu wybór padł na DorJan'a ale jaki będzie się okaże bo zakup po porodzie.
Rzeczy wszystkie wyprane, wyprasowane, łózeczka stoją i czekają
Ayla powodzenia na KTG
Dzis faktycznie zimno, aż strach pomyślec co to będzie później. Aaaa i kiedyś pisałam o kombinezoniku że chciałam kupić, jednak był mi pisany bo w końcu go kupiłam.
Dokupiłam też czapki tylko nie wiem jak będzie z rozmiarami czy nie za duże albo za małe.
Ayla, Ty pisałaś że kupowałaś, to jaki rozmiar brałaś?
Podziel się: