Taf toys mamy taka marynistyczna, łódki wieloryby fajna bo dużą, idealna dla dwojeczkiO ja mam fajna, taka dużą idealna na bliźniąt. Jak będę w domku to sprawdzę jaka to firma
reklama
agaaataaaa
Fanka BB :)
A jak tam Wasza codzienność? Masz jeszcze męża do pomocy? Coś mi się kojarzy, że mówiłaś że do świąt będziecie we dwoje. Ja się właśnie zastanawiam jak to będzie u nas, mój jeszcze jest z nami, potem chyba mama moja weźmie sobie trochę urlopu, a potem sama nie wiem ...Taf toys mamy taka marynistyczna, łódki wieloryby fajna bo dużą, idealna dla dwojeczki
Od stycznia jestem już sama, znaczy mąż wraca do domu koło 16. Ogólnie nie ma dramatu. Jest gorzej psychicznie, zawsze jakoś raźniej we dwoje, a tak to od świtu do tej 16 spełniam wszystkie zachcianki dzieci i jeszcze próbuje wyrwać chwilę żeby ogarnąć mieszkanie i jeszcze najlepiej pouczyć się do egzaminu. Żyje od karmienia do karmienia, teraz w międzyczasie dzieci już chcą się trochę pobawić, śpią coraz mniej więc i ja czasu mam coraz mniej. Ciężko karmić dwójkę na raz bo świat już je rozprasza i rozglądają się na lewo i prawo, ale zwykle budzą sie na raz i na raz chcą jeść więc nie mam wyboru. A jak u Was?A jak tam Wasza codzienność? Masz jeszcze męża do pomocy? Coś mi się kojarzy, że mówiłaś że do świąt będziecie we dwoje. Ja się właśnie zastanawiam jak to będzie u nas, mój jeszcze jest z nami, potem chyba mama moja weźmie sobie trochę urlopu, a potem sama nie wiem ...
agaaataaaa
No właśnie my jeszcze we dwoje jesteśmy także nie jest źle no i dzieci po karmieniu jak dobrze najedzone to sobie śpią więc jest trochę czasu dla siebie do ogarnięcia domu itd. no i ja cały czas odciągam mleko, w nocy tylko jak mąż dyżuruje to robi sztuczne, żebym ja spala. Ale właśnie zdaje sobie sprawę że już niedługo dzieci będą chciały jakiejs interakcji i będą wymagały większej uwagi i właśnie też się tego obawiam czy sama bym ogarnęła. I tak jak mówisz, nawet jeśli bym nie miała takiej fizycznej pomocy, że ktoś pomaga przebrać czy kamric, to zawsze taki komfort psychiczny jest jak ktoś jest w domu i nie jest się odpowiedzialnym tylko samemu za wszytsko.Od stycznia jestem już sama, znaczy mąż wraca do domu koło 16. Ogólnie nie ma dramatu. Jest gorzej psychicznie, zawsze jakoś raźniej we dwoje, a tak to od świtu do tej 16 spełniam wszystkie zachcianki dzieci i jeszcze próbuje wyrwać chwilę żeby ogarnąć mieszkanie i jeszcze najlepiej pouczyć się do egzaminu. Żyje od karmienia do karmienia, teraz w międzyczasie dzieci już chcą się trochę pobawić, śpią coraz mniej więc i ja czasu mam coraz mniej. Ciężko karmić dwójkę na raz bo świat już je rozprasza i rozglądają się na lewo i prawo, ale zwykle budzą sie na raz i na raz chcą jeść więc nie mam wyboru. A jak u Was?
Hej dziewczyny. Dziś początek 5 tygodnia i taka niespodzianka. Tylko nie wiadomo czy się utrzyma...
.
.
Guni85
Super trzymam kciuki żeby się utrzymałoHej dziewczyny. Dziś początek 5 tygodnia i taka niespodzianka. Tylko nie wiadomo czy się utrzyma...
.
Koleżanka_1
Początkująca w BB
Za 2-3 tygodnie powinno być wiadomo trzymam kciuki!!
Kurcze lekarz kazał mi przyjść 24 stycznia, i teraz nie wiem czy za szybko....Za 2-3 tygodnie powinno być wiadomo trzymam kciuki!!
Guni85
Chyba nie..ja już w 6tym miałam dwa serca. To tak standardowo w 6 tyg. raczej. Najwyżej,jak nie będzie jeszcze wiadomo,pójdziesz jeszcze razKurcze lekarz kazał mi przyjść 24 stycznia, i teraz nie wiem czy za szybko....
reklama
Oby było wszystko dobrze bo poprzednia ciążę poroniłam. Więc teraz mam luteinę 200 dwa razy na dzień i acard 75 wieczoremChyba nie..ja już w 6tym miałam dwa serca. To tak standardowo w 6 tyg. raczej. Najwyżej,jak nie będzie jeszcze wiadomo,pójdziesz jeszcze raz
Podziel się: