A jak duże?Tak podejrzewają ale te pęcherzyki żółtkowe są duże i wczoraj był widoczny tylko jeden mały zarodek. Strasznie się martwię:/
reklama
Mrufka@@1
Fanka BB :)
Tak jak na zdjęciu 0.72 i 0.82A jak duże?
To dość duze. Musisz cierpliwie czekać do kolejnego usg. Trzymam kciuki żeby zarodeczki pieknie sie rozwijały.Tak jak na zdjęciu 0.72 i 0.82
Hej dziewczyny, jestem w 14 tygodniu ciąży bliźniaczej 1k2o. Niestety naczytałam się dużo o zespołach podkradania, SIUGR itp czyli typowych komplikacji, które mogą wystąpić w ciąży jednokosmówkowej. Piszę, bo szukam pozytywnych historii jako, że sama nie znam żadnych bliźniaków jednojajowych Ciekawa jestem jak u Was się rozwijają ciąże, a u tych mam które urodziły, to do którego tygodnia udało się szczęśliwie doczekać. Z góry dziękuję za każdą odpowiedź. Pozdrawiam
Cześć obecnie jestem w 28 tygodniu 1K2O moje dzieciaczki są po fetoskopii, ponieważ pod koniec 17 tygodnia wykryto TTTS - było dużo zamartwiania, pobyliśmy troszkę w szpitalu, ale na ten czas wszystko z dzieciaczkami jest w porządku i już nie możemy się ich doczekać z mojej strony mogę powiedzieć, że dzięki lekarzom spotkanym na naszej drodze dzieci żyją i rozwijają sie prawidłowo życzę dużo zdrówka i powodzeniaHej dziewczyny, jestem w 14 tygodniu ciąży bliźniaczej 1k2o. Niestety naczytałam się dużo o zespołach podkradania, SIUGR itp czyli typowych komplikacji, które mogą wystąpić w ciąży jednokosmówkowej. Piszę, bo szukam pozytywnych historii jako, że sama nie znam żadnych bliźniaków jednojajowych Ciekawa jestem jak u Was się rozwijają ciąże, a u tych mam które urodziły, to do którego tygodnia udało się szczęśliwie doczekać. Z góry dziękuję za każdą odpowiedź. Pozdrawiam
3 tygodniach po zabieguToruń po ok. 3 tygodniach ilość wód płodowych się wyrównała, a dzieci nie mają żadnych asymetrii w przyrostach
Hej Mamusie.
Przychodzę do Was z pytaniem - jaką betę miałyście w 6+0?
Ja oznaczałam 3 razy betę:
26.09. - 21,10
28.09. - 60,36
13.10. (6+0) - 30 179
Przyrosty wydają mi się duże i sama wartość bety dla 6+0 też. Dzisiaj (6+4) mam pierwszą wizytę ciążową..
26.09. - 21,10
28.09. - 60,36
13.10. (6+0) - 30 179
Przyrosty wydają mi się duże i sama wartość bety dla 6+0 też. Dzisiaj (6+4) mam pierwszą wizytę ciążową..
Ostatnia edycja:
reklama
Guni85
Fanka BB :)
Cześć nie robiłam bety w ciąży bliźniaczej,.skoro dziś idziesz na USG to wszystko powinno się wyjaśnić ew na następnej wizycieHej Mamusie.
26.09. - 21,10
28.09. - 60,36
13.10. (6+0) - 30 179
Podziel się: