reklama
Kitku
Zaangażowana w BB
Gratulacje Szansa jest, ale jeszcze jest bardzo wcześnie. Ja też miałam takie małe bąbelki Ale moj lekarz jeszcze w 6 tc mówił, żebym się nie nastawiała, bo różnie to bywa. Dopiero w 8 tc potwierdził ostatecznie i było słychać dwa serduszkaHej byłam dziś u ginka 4 tydzień ciąży 2 pencherze ciążowe kto tak miał i na ile jest szansa że to benda bliźniaki ?
Teresa27
Początkująca w BB
Oj mi też lekarz mówił żebym się nie nastawiała że potwierdzi to na następnej wizycie ale nie ukrywam że bym chciała żeby okazała się to prawda...Gratulacje Szansa jest, ale jeszcze jest bardzo wcześnie. Ja też miałam takie małe bąbelki Ale moj lekarz jeszcze w 6 tc mówił, żebym się nie nastawiała, bo różnie to bywa. Dopiero w 8 tc potwierdził ostatecznie i było słychać dwa serduszka
Imagi_nacja
Fanka BB :)
U mnie tez dopiero wyszło w 8tc Wcześniej było widać tylko jednegoOj mi też lekarz mówił żebym się nie nastawiała że potwierdzi to na następnej wizycie ale nie ukrywam że bym chciała żeby okazała się to prawda...
To jest progesteron. To hormon produkowany przez organizm w ciąży. Lekarze przepisują go na podtrzymanie ciąży.Kto bierze z was luteine50 lekarz mi kazał brać jak mnie brzuch by bolał kto by mi wytłumaczył o co w tym leku chodzi
Imagi_nacja
O kurde no to ładnieDzień dobry. Powracam na ten wątek po 9 latach. 12tc bliźniaczej. Drugiej w moim wykonaniu. Pozdrawiam!
o matko i córko! Toś ty doświadczona mama bliźniakowa! Powiedz jak ci było przy tych pierwszych? Dzieciaczki były "samoobsługowe" czy nalatałaś się jak dzika łosica? Nie obawiasz się mieć znowu bliźniaki?Dzień dobry. Powracam na ten wątek po 9 latach. 12tc bliźniaczej. Drugiej w moim wykonaniu. Pozdrawiam!
reklama
M_imi
Część bliźniakowa Mamo weteranko!Dzień dobry. Powracam na ten wątek po 9 latach. 12tc bliźniaczej. Drugiej w moim wykonaniu. Pozdrawiam!
Podziel się: