U mnie przypadek, mąż w rodzinie miał bliźniaki, ale w mojej nie było żadnego przypadku. Ja nie brałam hormonów od 5 lat, do tego miałam piękne, równiutkie cykle. Aż w ostatnim cyklu coś się opóźniło i wypuściłam dwie komórki naraz byliśmy w wielkim szoku, z mężem się nie spodziewaliśmy bliźniakówCześć Dziewczyny z ciekawości chciałam zapytać: miałyście w rodzinie bliźnięta bądź wasze ciąże były wspomagane hormonalnie czy bliźnięta to u was totalny przypadek i niespodzianka?
reklama
U mnie aktualnie 8+5 za 3 dni mam kolejne usgDzięki dziewczyny , mam nadzieję że będzie dobrze choć naczytałam się tutaj na drugim forum odnośnie różnych rzeczy które dzieją się na początku ciąży bliźniaczych że chyba dlatego tak świruje .. trzeba być dobrej myśli ostatnio widziałam fasolki w 7tyg ..
A wy macie starsze ciążę już czy podobnie ? Dopiero dołączyłam więc muszę się zapoznać kto i co pozdrawiam
Annallie
Fanka BB :)
Dziewczyny, tak boicie się co to będzie z bliźniakami. Jako matka tylko bliźniaków powiem wam, że na początku będzie lajcik [emoji2296]. Będą spały, jadły i robiły kupę [emoji28]. Mogą zdarzyć się też kolki. Teraz moje dziewczyny mają 16msc i dopiero jest hardkor [emoji2962]. Rozłażą się, nie słuchają, biją się, gryzą się, są tak zazdrosne że szok [emoji2962]. Życzę powodzenia [emoji1787][emoji1787]
Guni85
A karmilas piersią ?Dziewczyny, tak boicie się co to będzie z bliźniakami. Jako matka tylko bliźniaków powiem wam, że na początku będzie lajcik [emoji2296]. Będą spały, jadły i robiły kupę [emoji28]. Mogą zdarzyć się też kolki. Teraz moje dziewczyny mają 16msc i dopiero jest hardkor [emoji2962]. Rozłażą się, nie słuchają, biją się, gryzą się, są tak zazdrosne że szok [emoji2962]. Życzę powodzenia [emoji1787][emoji1787]
Pocieszyłaś co ma być to będzie, jakoś trzeba będzie sobie poradzićDziewczyny, tak boicie się co to będzie z bliźniakami. Jako matka tylko bliźniaków powiem wam, że na początku będzie lajcik [emoji2296]. Będą spały, jadły i robiły kupę [emoji28]. Mogą zdarzyć się też kolki. Teraz moje dziewczyny mają 16msc i dopiero jest hardkor [emoji2962]. Rozłażą się, nie słuchają, biją się, gryzą się, są tak zazdrosne że szok [emoji2962]. Życzę powodzenia [emoji1787][emoji1787]
Annallie
Niestety nie. Nie potrafiłam dobrze rozkręcić laktacji, bo dziewczyny półtorej msc beze mnie w szpitalu były. Wiem, że wtedy byłoby na pewno ciężej jakbym karmiła [emoji6]A karmilas piersią ?
Imagi_nacja
W którym tyg urodziłaś? Nie pamietam czy pisałaś kiedyśNiestety nie. Nie potrafiłam dobrze rozkręcić laktacji, bo dziewczyny półtorej msc beze mnie w szpitalu były. Wiem, że wtedy byłoby na pewno ciężej jakbym karmiła [emoji6]
Annallie
W 31+5tc przez odejście wód. Dlaczego? Nie wiadomo [emoji2368]W którym tyg urodziłaś? Nie pamietam czy pisałaś kiedyś [emoji846]
Imagi_nacja
O kurcze no to wczas, a jak dziewczynki z płuckami? Bo rozumiem ze nie zdążyli ci podać sterydów na nie? Czy dało radę na szybkoW 31+5tc przez odejście wód. Dlaczego? Nie wiadomo [emoji2368]
reklama
Annallie
Podali sterydy, ale nie zdążyły zadziałać. Po urodzeniu oddychały same, nawet ładnie zapłakały [emoji4]. Ale przez jakiś czas były jeszcze na CPAPie.O kurcze no to wczas, a jak dziewczynki z płuckami? Bo rozumiem ze nie zdążyli ci podać sterydów na nie? Czy dało radę na szybko
Podziel się: