Ja zaszłam w podwójna ciążę 3 lata po CC. U mnie rozwiązanie w 34+2 ale z innego powodu niż blizna po CC. U mnie wszystko było ok. PowodzeniaTakie małe pytanko z mojej strony Pierwsze dziecko urodziłam dwa lata temu, przez CC . Czy któraś z was zna może kogoś, albo sama jest w podobnej sytuacji i napisze mi jak przebiegała ciąża, czy udało się dotrwać do jakiegoś sensownego, bezpiecznego terminu.
reklama
Agnieszkaaa1
Aktywna w BB
Dzięki za odpowiedźJa zaszłam w podwójna ciążę 3 lata po CC. U mnie rozwiązanie w 34+2 ale z innego powodu niż blizna po CC. U mnie wszystko było ok. Powodzenia
kamila0530
Początkująca w BB
Dziewczyny czy Wy tu widzicie dwa pecherzyki? Doktor coś wspomniała, ze może są dwa, ale pewna jest tylko tego okrągłego. Ten obok chyba nie jest pęcherzykiem? Jak to u Was wyglądało w tym tygodniu? Beta rośnie o 300% co 48 h, wiec przyrost spory, ale w normie.
kamila0530
Początkująca w BB
Dziewczyny czy Wy tu widzicie dwa pecherzyki? Doktor coś wspomniała, ze może są dwa, ale pewna jest tylko tego okrągłego. Ten obok chyba nie jest pęcherzykiem? Jak to u Was wyglądało w tym tygodniu? Beta rośnie o 300% co 48 h, wiec przyrost spory, ale w normie.
Załączniki
Olga.K
Zaangażowana w BB
Jak dla mnie to za wcześnie chyba na rozpoznawanie..ale ja bym miała nadzieję, że to dwa
Cześć dziewczyny, melduję się po USG w 18+5 z fajnym dla mnie newsem, że jednak zamiast dwóch łobuzów będzie dziewczynka i chłopak!
Zdrowi, ważą po 230 g, serducha biją I siedzą sobie jedno nad drugim [emoji4] za dwa tygodnie mam dopiero to docelowe połówkowe, ale już teraz jestem spokojna, że wszystko z nimi ok! Pozdrawiamy!!!
Zdrowi, ważą po 230 g, serducha biją I siedzą sobie jedno nad drugim [emoji4] za dwa tygodnie mam dopiero to docelowe połówkowe, ale już teraz jestem spokojna, że wszystko z nimi ok! Pozdrawiamy!!!
Agnieszkaaa1
Aktywna w BB
Witamy na forum Ja również jestem w 18 tygodniuCześć dziewczyny, melduję się po USG w 18+5 z fajnym dla mnie newsem, że jednak zamiast dwóch łobuzów będzie dziewczynka i chłopak!
Chce_byc_mama_wielu
Fanka BB :)
Dziewczyny dajcie jakaś receptę na bliźniaki pozdrawiam i życzę zdrowych bobasów
Olga.K
Zaangażowana w BB
Duuużo spontanicznej miłości pełnej prawdziwego uczuciaDziewczyny dajcie jakaś receptę na bliźniaki pozdrawiam i życzę zdrowych bobasów
reklama
A w jakim mieście jesteś?Witamy na forum Ja również jestem w 18 tygodniu
Podziel się: