reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Hejka a ja właśnie dzisiaj miałam pisać. Od soboty jestem w szpitalu a cesarkę mam dopiero teraz w czwartek. W sumie dopiero dzisiaj się dowiedziałam bo była Pani ordynator. Moje dziewczyny w sobotę miały 2700 😊 zobaczymy ile im się przybierze do czwartku i czy waga się sprawdzi. No na obsługę na oddziel położniczym na tą chwilę naprawdę nie mogę narzekać 😊 zobaczę jak na porodówce i czy będą pomocne jak już będą dziewczynki 😉
Super, że znasz wagę, ja od czasu ostatniego prenatalnego z września kiedy wazyly okolo 1350g nie znam wagi, bo są tak poplątane, że nie wiadomo, która noga czyja. Może jak znajdę się w szpitalu w środę to będą umieli je zwazyc. Ale juz tak mi doskwiera ten brzuchol, opadł trochę na dół, jak siedzę to trzymam go opartyna udach 😃

No to nwarjaciki z tych waszych maluszkow, że takie pozy hehe 😉
No mi brzuszek też przeszkadza jak siedzę, nogi szeroko jak do badania to wtedy chwilę wysiedzę 😋

No to nwarjaciki z tych waszych maluszkow, że takie pozy hehe 😉
No mi brzuszek też przeszkadza jak siedzę, nogi szeroko jak do badania to wtedy chwilę wysiedzę 😋
Ja tez pokarmu w ogóle nie widzę żeby coś ciekło, nawet siara się nie pojawiła, smaruje tą maścią Maltan zeby je troche zahartowac ale nic się nie dzieje. Pije wywar z łuski kakaowej co drugi dzień, kupilam sobie saszetki Humana Piulatte do szpitala i zobaczymy, mam nadzieję ze będzie nawał.

A co daje ta maść? Ja nie stosuje nic kompletnie no i nic nie pije🤔
On nawilża skutki, zapobiega stanom zapalnym, stosuje się go przy podrażnieniach. Przy pierwszej córce piłam ********** ale jego 2 saszetki trzeba na dobę a tej humany jedna i poleciła mi ją położna z naszego szpitala, no zobaczymy jak działa, oprócz tego od 13 tyg przyjmuje Prenatal Duo i on jest do końca karmienia piersią.

On nawilża skutki, zapobiega stanom zapalnym, stosuje się go przy podrażnieniach. Przy pierwszej córce piłam ********** ale jego 2 saszetki trzeba na dobę a tej humany jedna i poleciła mi ją położna z naszego szpitala, no zobaczymy jak działa, oprócz tego od 13 tyg przyjmuje Prenatal Duo i on jest do końca karmienia piersią.
Fem...iker, lokowanie produktu

reklama
Hej, jestem w szpitalu od rana. Miałam KTG jest wszystko ok. Z USG Gaja waży 2750 a Adaś 2620. Zobaczymy czy się sprawdzi. Mam mieć jutro cesarkę o 8.15, mąż ma przyjść tez na tą godzinę z ciuchami na przebranie i zanim mnie przygotują to jemu zrobią wymaz i będzie mógł kangurować przez 2h. Miałam wymaz, wynik negatywny.

Do góry