reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Hej, w ndz o 10:00 mialam CC w szpitalu na Polnej. Meza nie wpuscili. Sam zabieg ok, trochę stresu. Po operacji bol jak na moje odczucie ogromny, nigdy nie czułam takiego bólu a tu jeszcze dzieci do zaopiekowania. No ale dzieciaki sa cudowne💞 szczęście które mnie ogarnelo pozwala mi zwalczyć ból i niewyspanie. Opieka na Polnej naprawdę ok, nie narzekam. Najprawdopodobniej jutro wychodzimy:-)
Hej właśnie zajrzałam na forum i widzę, że napisałaś 🥰 gratulacje❤️ najważniejsze, że maluszki już są z tobą całe i zdrowe ❤️
Mam do ciebie pytanie po jakim czasie od cc miałaś pierwszy kontakt z maluszkami? Położne pomocne czy jak to wygląda chyba sama zdana na siebie nie jesteś? Ja mam przyjęcie w sobotę i głowa pełna myśli 🙊🙉
Dużo siły i zdrówka dla was 🥰

reklama
Hej, w ndz o 10:00 mialam CC w szpitalu na Polnej. Meza nie wpuscili. Sam zabieg ok, trochę stresu. Po operacji bol jak na moje odczucie ogromny, nigdy nie czułam takiego bólu a tu jeszcze dzieci do zaopiekowania. No ale dzieciaki sa cudowne💞 szczęście które mnie ogarnelo pozwala mi zwalczyć ból i niewyspanie. Opieka na Polnej naprawdę ok, nie narzekam. Najprawdopodobniej jutro wychodzimy:-)
Gratulacje. Jestem ciekawa czy duża jest różnica między bólem po porodzie naturalnym a cesarką, juz niebawem się dowiem. Po porodzie naturalnym powiedziałam never ever kolejnego dziecka ale wiadomo po latach się zapomina, będę miała porównanie. Jaka waga dzieciaczków?

Hej właśnie zajrzałam na forum i widzę, że napisałaś 🥰 gratulacje❤ najważniejsze, że maluszki już są z tobą całe i zdrowe ❤
Mam do ciebie pytanie po jakim czasie od cc miałaś pierwszy kontakt z maluszkami? Położne pomocne czy jak to wygląda chyba sama zdana na siebie nie jesteś? Ja mam przyjęcie w sobotę i głowa pełna myśli 🙊🙉
Dużo siły i zdrówka dla was 🥰
Hej, jeszcze na sali operacyjnej przylozyli mi je do policzka, najpierw jedno potem drugie. Plakalam ze szczescia;-) Po ok 30min zszycia pojechałam na sale pooperacyjna i tam przywieźli mi maluchy i pomogli przystawic do piersi. Położna pomogła mi nawet wysłać zdjęcia do męża. Nastepnie, parę godzin później, zawieźli mnie na oddział ginekologiczny już z nimi i tak zostało:-)

Hej, jeszcze na sali operacyjnej przylozyli mi je do policzka, najpierw jedno potem drugie. Plakalam ze szczescia;-) Po ok 30min zszycia pojechałam na sale pooperacyjna i tam przywieźli mi maluchy i pomogli przystawic do piersi. Położna pomogła mi nawet wysłać zdjęcia do męża. Nastepnie, parę godzin później, zawieźli mnie na oddział ginekologiczny już z nimi i tak zostało:-)
A propos położnych to nie mam porównania, ale wydawało mi się, ze jest ok:-) wiadomo, ze sa rozne osoby i jedna nam odpowiada a druga nie, ale ogolnie tam gdzie leżała było bardzo ok.

Gratulacje. Jestem ciekawa czy duża jest różnica między bólem po porodzie naturalnym a cesarką, juz niebawem się dowiem. Po porodzie naturalnym powiedziałam never ever kolejnego dziecka ale wiadomo po latach się zapomina, będę miała porównanie. Jaka waga dzieciaczków?
Hej, porod porodowe nie równy, ale jak patrzyłam na dziewczyny po naturalnym które normalnie wstawaly a na te po cc, które ledwo chodzily to uznalabym ze cc jest gorsze. Dzieciaczki moje to małe klocuszki Hania 2880g a Grześ 3080 także nosiłam 6kg słodkiego ciężaru.

reklama
Hej, Hania 2880g, Grześ 3080g - waga się sprawdziła z usg:-)
Hejka a ja właśnie dzisiaj miałam pisać. Od soboty jestem w szpitalu a cesarkę mam dopiero teraz w czwartek. W sumie dopiero dzisiaj się dowiedziałam bo była Pani ordynator. Moje dziewczyny w sobotę miały 2700 😊 zobaczymy ile im się przybierze do czwartku i czy waga się sprawdzi. No na obsługę na oddziel położniczym na tą chwilę naprawdę nie mogę narzekać 😊 zobaczę jak na porodówce i czy będą pomocne jak już będą dziewczynki 😉

Do góry