Annallie
Fanka BB :)
Hej,
Moje dziewczyny mają 5msc i w ciągu dnia śpią kiedy chcą, bawią się kiedy chcą. Tylko jedzą razem. Wieczorem kładę je spać też razem, w nocy jak jedna się budzi to krzykiem i tak drugą obudzi i jedzą razem. Często w ciągu dnia śpią na zmianę i moge wtedy więcej uwagi poświęcić siostrze. To nawet wygodne.
Moje dziewczyny mają 5msc i w ciągu dnia śpią kiedy chcą, bawią się kiedy chcą. Tylko jedzą razem. Wieczorem kładę je spać też razem, w nocy jak jedna się budzi to krzykiem i tak drugą obudzi i jedzą razem. Często w ciągu dnia śpią na zmianę i moge wtedy więcej uwagi poświęcić siostrze. To nawet wygodne.
Hej, mam pytanko zastanawiałyście się nad powrotem do domu z dziećmi i nad ich synchronizacją? Czy macie zamiar od razu je synchronizować czy w ogóle nie?
Podobno synchronizacja jest dobra, bo jak śpią, jedzą i bawią się w tym samym czasie to ma się też czas dla siebie, ale w moim przypadku mąż będzie ze mną do końca roku i jeżeli będę karmić piersią to będzie mi pomagał w przystawianiu lub tez w dokarmianiu butelką, i jak już się zsynchronizują, choć to tez nie jest takie latwe to co ja potem zrobie sama? [emoji848][emoji15] Jedna do cyca, a drugi jak to zrobić a potem jak odbić, jak ten drugi jeszcze szamie. Im bliżej porodu tym większe przerażenie mnie ogarnia.