Tez tak czułam.pół ciąży. Spokojnie.Czyli to że czuje córkę w pochwie to nie znaczy od razu że wypada? ! [emoji14]
reklama
Oczekujaca123
Fanka BB :)
To się trochę uspokoiłam. Choć po problemach z szyjka , z założonym szwem to wszystko co dzieje się nisko mnie denerwujeTez tak czułam.pół ciąży. Spokojnie.
Zuzanna1234
Hej. Mam pytanko. W którym tygodniu dowiedzialyście się, ze to będą bliźniaki ? Ostatnio w 8 tyg moja lekarka powiedziała mi, ze chyba widzi dwa po czym stwierdziła, ze to chyba pępowina jest „tak zgięta „.
Oczekujaca123
U mnie w 5tc było widać 1 ładny pęcherzyki i drugi mały gin mówiła, że pewnie się wchłonie. W 6tc były dwa równe.. A w 7t4d były dwa równe zarodki i serduszka [emoji7] dziś 23t3dHej. Mam pytanko. W którym tygodniu dowiedzialyście się, ze to będą bliźniaki ? Ostatnio w 8 tyg moja lekarka powiedziała mi, ze chyba widzi dwa po czym stwierdziła, ze to chyba pępowina jest „tak zgięta „.
W tym 7t4d określila też rodzaj ciąży i potwierdziła, że bliźniaki. Zanim nie pojawia się dwa serca mówiła, że nie mówi o blizniakach , bo często drugi pęcherzyki się wchłania.
Zuzanna1234
U mnie było widać serduszko, ja tam widziałam jednego stworka , a w sumie plamke No ale to moja pierwsza ciąża wiec tez nie wiem jak to powinno wyglądać. Do tego jestem bardzo szczupła osoba, jak będą dwa to nie mam pojęcia gdzie je zmieszczę oczywiście żarcik, jak będą dwa to będę się również cieszyć Za tydzień mam prenatalne to będę wiedziała na 100 % ile ich tam siedziU mnie w 5tc było widać 1 ładny pęcherzyki i drugi mały gin mówiła, że pewnie się wchłonie. W 6tc były dwa równe.. A w 7t4d były dwa równe zarodki i serduszka [emoji7] dziś 23t3d
W tym 7t4d określila też rodzaj ciąży i potwierdziła, że bliźniaki. Zanim nie pojawia się dwa serca mówiła, że nie mówi o blizniakach , bo często drugi pęcherzyki się wchłania.
Oczekujaca123
Już prenatalne?? Pytam , bo mówisz, że ostatnie usg miałaś w 8tc czyli już trochę czasu minęło? Który teraz tc?U mnie było widać serduszko, ja tam widziałam jednego stworka , a w sumie plamke No ale to moja pierwsza ciąża wiec tez nie wiem jak to powinno wyglądać. Do tego jestem bardzo szczupła osoba, jak będą dwa to nie mam pojęcia gdzie je zmieszczę oczywiście żarcik, jak będą dwa to będę się również cieszyć [emoji3590] Za tydzień mam prenatalne to będę wiedziała na 100 % ile ich tam siedzi
Wtedy na usg było widać 1 serduszko tak?
Zuzanna1234
Już jestem w prawie 11 tyg, ostatnio byłam u lekarza w 8 No tak zrozumiałam. Pokazywała mi moja gin ze tu serduszko które bije po czym ze widzi drugie i stwierdziła, ze to chyba pępowina się tak ułożyła, ale do końca nie była pewna .
Gratulacje i powodzenia na usg u mnie w 7tc gin nie widzial dwoch, ale w 12 juz tak.U mnie było widać serduszko, ja tam widziałam jednego stworka , a w sumie plamke No ale to moja pierwsza ciąża wiec tez nie wiem jak to powinno wyglądać. Do tego jestem bardzo szczupła osoba, jak będą dwa to nie mam pojęcia gdzie je zmieszczę oczywiście żarcik, jak będą dwa to będę się również cieszyć Za tydzień mam prenatalne to będę wiedziała na 100 % ile ich tam siedzi
Zuzanna1234
Dziękuje Jestem strasznie ciekawa i przerazona. Jedno to było zaskoczenie, a dwójka to już w ogóleGratulacje i powodzenia na usg u mnie w 7tc gin nie widzial dwoch, ale w 12 juz tak.
reklama
U mnie również w 8 nic nie było widać. A w 11 już tak. Ale mój gin mówił że podejrzewal to, raczej widział coś, tylko nie był pewny czy serduszko czy pepowina.Już jestem w prawie 11 tyg, ostatnio byłam u lekarza w 8 No tak zrozumiałam. Pokazywała mi moja gin ze tu serduszko które bije po czym ze widzi drugie i stwierdziła, ze to chyba pępowina się tak ułożyła, ale do końca nie była pewna .
Powodzenia. I daj znać po wizycie.
Podziel się: