mama płci męskiej
Fanka BB :)
Dziewczyny, a o to kilka historii jak przebiegł mój poród w domu oczywiście z ust innych...
Adaś ponoć wypadł mi w toaletę, uderzył się główka i prawdopodobnie nie będzie normalny...
Następne to, że niby moja mama odbierała poród...
Jeszcze to, że jechaliśmy dwiema karetkami do szpitala...
A i odnośnie tego, że urodziły się bliźniaki to jakim cudem nikomu nie powiedzieliśmy, jak mogliśmy wytrzymać z taką nowiną w tajemnicy. No i oczywiście ponoć teściowa się domyślała, a i moja mama też coś podejrzewała.... Ale dziwne, bo były bardzo zaskoczone
A tak od innych to usłyszałam, że słyszało już o nas całe województwo,
Powinnam dostać medal za to, że sama urodziłam w domu, a na dodatek dwójkę.
Dziwili się, że pomieściłam dwójkę w takim dość małym jak na dwoje brzuchu.
Aha i mój tata obdzwonil cała rodzinę zaraz po porodzie, a połowa i tak mu nie wierzyła... dopiero jak myśmy zaczęli powiadamiać ich to zaczęło to do nich docierać
I nie wiem czy coś jeszcze
Adaś ponoć wypadł mi w toaletę, uderzył się główka i prawdopodobnie nie będzie normalny...
Następne to, że niby moja mama odbierała poród...
Jeszcze to, że jechaliśmy dwiema karetkami do szpitala...
A i odnośnie tego, że urodziły się bliźniaki to jakim cudem nikomu nie powiedzieliśmy, jak mogliśmy wytrzymać z taką nowiną w tajemnicy. No i oczywiście ponoć teściowa się domyślała, a i moja mama też coś podejrzewała.... Ale dziwne, bo były bardzo zaskoczone
A tak od innych to usłyszałam, że słyszało już o nas całe województwo,
Powinnam dostać medal za to, że sama urodziłam w domu, a na dodatek dwójkę.
Dziwili się, że pomieściłam dwójkę w takim dość małym jak na dwoje brzuchu.
Aha i mój tata obdzwonil cała rodzinę zaraz po porodzie, a połowa i tak mu nie wierzyła... dopiero jak myśmy zaczęli powiadamiać ich to zaczęło to do nich docierać
I nie wiem czy coś jeszcze