reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Możecie polecić jakieś wózki dla bliźniaków. Bo nie mogę się w tym odnaleźć a ceny zwalają z nóg??
Ja mam Tfk twinner twist Duo to jest jeden obok drugiego (bo chciałam mieć dwójkę na oku8-)) i jest dość wąski jak na wózek bliźniaczy. Mieści się w standardowe drzwi. Super się go prowadzi i nawet w auto się mieści :yes: naprawdę polecam:tak: jeździmy nim po drogach i chodnikach i wszędzie się lekko prowadzi.

Ostatnia edycja:
Czyli to że czuje córkę w pochwie to nie znaczy od razu że wypada? ! [emoji14]

Hehe, pewnie, że nie :) choć też miałam takie wrażenie :)

Hej. Mam pytanko. W którym tygodniu dowiedzialyście się, ze to będą bliźniaki ? Ostatnio w 8 tyg moja lekarka powiedziała mi, ze chyba widzi dwa po czym stwierdziła, ze to chyba pępowina jest „tak zgięta „.

U mnie w czwartym tyg., dzień po spodziewanej miesiaczce już test pozytywny. Wtedy też gin zobaczyl dwa pecherzyki, ale powiedział mi o jednym bo nie chciał mi robić nadziei... myślał, że się wchlonie. Półtora tygodnia później plamienie. Poleciałam z płaczem i myślą, że poronilam, a tam dwa bijące serduszka :)

Możecie polecić jakieś wózki dla bliźniaków. Bo nie mogę się w tym odnaleźć a ceny zwalają z nóg??
Osobiście polecam kupić od razu dobra spacerówke tybu BJCM czy Valco i do tego gondole. Inne ciężkie wózki szybko będą nadawały się do wymiany. Wszystkie moje znajome które.mialy wózek jeden za drugim czy te ciężkie typu Dorian w okolicach roku zmieniały na BJCM lub Valco. No chyba że ktoś mieszka w domku na wsi obok lasu i jest mu wszystko jedno ile waży wózek.

reklama
Do góry