reklama
Kasiek-trzypak
Zaciekawiona BB
Ja rodzę dopiero w sierpniu ale widziałam tu na forum dobre opinie o bebetto, jeden za drugim że łatwo się prowadzi
W sumie on mi jakoś najbardziej podobaJa rodzę dopiero w sierpniu ale widziałam tu na forum dobre opinie o bebetto, jeden za drugim że łatwo się prowadzi
Kasiek-trzypak
Zaciekawiona BB
Mnie tez się on podoba i planuje go zakupić
No niestety nie mamy zbyt dużego wyboruMnie tez się on podoba i planuje go zakupić
mama płci męskiej
Fanka BB :)
Ja mam Tfk twinner twist Duo to jest jeden obok drugiego (bo chciałam mieć dwójkę na oku) i jest dość wąski jak na wózek bliźniaczy. Mieści się w standardowe drzwi. Super się go prowadzi i nawet w auto się mieści naprawdę polecam jeździmy nim po drogach i chodnikach i wszędzie się lekko prowadzi.Możecie polecić jakieś wózki dla bliźniaków. Bo nie mogę się w tym odnaleźć a ceny zwalają z nóg??
Ostatnia edycja:
mama płci męskiej
Aha i jeszcze co do ceny to ja postawiłam na używany, bo to praktycznie połowa ceny nowego. I naprawdę można trafić stan wręcz idealny.Możecie polecić jakieś wózki dla bliźniaków. Bo nie mogę się w tym odnaleźć a ceny zwalają z nóg??
*Dorota*
Czyli to że czuje córkę w pochwie to nie znaczy od razu że wypada? ! [emoji14]
Hehe, pewnie, że nie choć też miałam takie wrażenie
Hej. Mam pytanko. W którym tygodniu dowiedzialyście się, ze to będą bliźniaki ? Ostatnio w 8 tyg moja lekarka powiedziała mi, ze chyba widzi dwa po czym stwierdziła, ze to chyba pępowina jest „tak zgięta „.
U mnie w czwartym tyg., dzień po spodziewanej miesiaczce już test pozytywny. Wtedy też gin zobaczyl dwa pecherzyki, ale powiedział mi o jednym bo nie chciał mi robić nadziei... myślał, że się wchlonie. Półtora tygodnia później plamienie. Poleciałam z płaczem i myślą, że poronilam, a tam dwa bijące serduszka
Heda
Osobiście polecam kupić od razu dobra spacerówke tybu BJCM czy Valco i do tego gondole. Inne ciężkie wózki szybko będą nadawały się do wymiany. Wszystkie moje znajome które.mialy wózek jeden za drugim czy te ciężkie typu Dorian w okolicach roku zmieniały na BJCM lub Valco. No chyba że ktoś mieszka w domku na wsi obok lasu i jest mu wszystko jedno ile waży wózek.Możecie polecić jakieś wózki dla bliźniaków. Bo nie mogę się w tym odnaleźć a ceny zwalają z nóg??
reklama
Właśnie miałam pisać że cena odstrasza.Aha i jeszcze co do ceny to ja postawiłam na używany, bo to praktycznie połowa ceny nowego. I naprawdę można trafić stan wręcz idealny.
Podziel się: