reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
@zuzik85 @ania_ka87 co tam u Was? Jak po świętach? Dzieci nie zlapaly nic od gości? @zuzik85 jak u Was po badaniach? Co z anemia?

U mnie ok. :) wlasnie skonczylam robic jedzonko na dzis ;) dziewczynki rosna i wszystko super tylko Basia sie chyba na zeby szykuje i troche ja to meczy... bylismy na szczepieniu przed swietami i waza 7 kg i 6,8 kg, 27 grudnia skonczyly 4 m-ce.
Nocki przespane cale :D

U mnie ok. :) wlasnie skonczylam robic jedzonko na dzis ;) dziewczynki rosna i wszystko super tylko Basia sie chyba na zeby szykuje i troche ja to meczy... bylismy na szczepieniu przed swietami i waza 7 kg i 6,8 kg, 27 grudnia skonczyly 4 m-ce.
Ale rosna jak na drozdzach :) masz juz niezle do dzwigania ;) Ty jak zawsze zorganizowana. Bawcie sie dobrze i wszystkiego dobrego w Nowym Roku :)

Dziekujemy :)
No zorganizowana...raczej jakos probujaca zwiazac koniec z koncem...
Mam postanowienie na nowy rok by powrocic do siebie tj. Troche zrzucic wiec w plan dnia wciskam godzine treningu przez tv a od nowego roku dieta i zobaczymy czy sie uda...
Ale chyba warto zawalczyc o siebie nawet jak ma sie czworo dzieci i mega duzo zajec to gdzies tam na koncu jestem przeciez ja...;)

Już cztery miesięcy! Ależ ten czas leci.

Dziewczyny, wszystkiego najlepszego w NOWYM ROKU!

Dziekujemy :)
No zorganizowana...raczej jakos probujaca zwiazac koniec z koncem...
Mam postanowienie na nowy rok by powrocic do siebie tj. Troche zrzucic wiec w plan dnia wciskam godzine treningu przez tv a od nowego roku dieta i zobaczymy czy sie uda...
Ale chyba warto zawalczyc o siebie nawet jak ma sie czworo dzieci i mega duzo zajec to gdzies tam na koncu jestem przeciez ja...;)
Na pewno Ci sie uda :) trzymam kciuki, zeby dzieciaki daly mamie chociaz te godzinke dziennie :)

reklama
Do góry