Super! Piekne dziewczynkiJa idę do domu. Wypuszczają nas. Zrobili USG z dziewczynami wszystko w porządku.
reklama
ania_ka87
Fanka BB :)
@zuzik85 @ania_ka87 co tam u Was? Jak po świętach? Dzieci nie zlapaly nic od gości? @zuzik85 jak u Was po badaniach? Co z anemia?
U mnie ok. wlasnie skonczylam robic jedzonko na dzis dziewczynki rosna i wszystko super tylko Basia sie chyba na zeby szykuje i troche ja to meczy... bylismy na szczepieniu przed swietami i waza 7 kg i 6,8 kg, 27 grudnia skonczyly 4 m-ce.
Nocki przespane cale
Ale rosna jak na drozdzach masz juz niezle do dzwigania Ty jak zawsze zorganizowana. Bawcie sie dobrze i wszystkiego dobrego w Nowym RokuU mnie ok. wlasnie skonczylam robic jedzonko na dzis dziewczynki rosna i wszystko super tylko Basia sie chyba na zeby szykuje i troche ja to meczy... bylismy na szczepieniu przed swietami i waza 7 kg i 6,8 kg, 27 grudnia skonczyly 4 m-ce.
Nocki przespane cale
ania_ka87
Dziekujemy
No zorganizowana...raczej jakos probujaca zwiazac koniec z koncem...
Mam postanowienie na nowy rok by powrocic do siebie tj. Troche zrzucic wiec w plan dnia wciskam godzine treningu przez tv a od nowego roku dieta i zobaczymy czy sie uda...
Ale chyba warto zawalczyc o siebie nawet jak ma sie czworo dzieci i mega duzo zajec to gdzies tam na koncu jestem przeciez ja...
Mam postanowienie na nowy rok by powrocic do siebie tj. Troche zrzucic wiec w plan dnia wciskam godzine treningu przez tv a od nowego roku dieta i zobaczymy czy sie uda...
Ale chyba warto zawalczyc o siebie nawet jak ma sie czworo dzieci i mega duzo zajec to gdzies tam na koncu jestem przeciez ja...
Już cztery miesięcy! Ależ ten czas leci.U mnie ok. wlasnie skonczylam robic jedzonko na dzis dziewczynki rosna i wszystko super tylko Basia sie chyba na zeby szykuje i troche ja to meczy... bylismy na szczepieniu przed swietami i waza 7 kg i 6,8 kg, 27 grudnia skonczyly 4 m-ce.
Nocki przespane cale
Dziewczyny, wszystkiego najlepszego w NOWYM ROKU!
mama płci męskiej
Dziękuję także życzę Wszystkiego najlepszego w tym Nowym Roku 2019 oraz zdrówka!
Na pewno Ci sie uda trzymam kciuki, zeby dzieciaki daly mamie chociaz te godzinke dziennieDziekujemy
reklama
mama płci męskiej
@Magdalena1408 A jak Ty się trzymasz? Jesteś jeszcze w trójpaku?
Podziel się: